یه تاپیک بزن درباره ی کارای کاور شادمهر ببین کسی واکنش نشون میده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه تاپیک بزن درباره ی کارای کاور شادمهر ببین کسی واکنش نشون میده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ففر جونم یادته اون مانتو صولتی خوشملُ پوشیده بودم شب کنسرت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این واسه سه سال پیش بود از اون کارایی بود که اجباری خونده و معلومه حوصله نداشته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم قوی میشه! (sm120)
(sm9)
کارای محسن که توش گیتار الکتریک داره رو دوست دارم (sm120)یکی دو تا کار اروم هم بندازه تنگش البوم خوبی میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
13 رو خیلی دوست دارم (sm120)در کل محسن البوم ضعیف نمیده ولی تک ترکاش ضعیف زیاد داره توش (sm120)
(sm46)مردیم از بی فوتبالی(sm50)نقل قول:
من تو خونه و خونواده به طرفدار چاووشی بودن معروفم فک میکنن من کاراشُ میسازم هر کار چرتی میکنه اس ام اس میاد محسن هم که گند زد(sm120) مثل مترو(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3 تا ترک پرچم اوج کار بود (sm70)نقل قول:
منتها یکدست نبود.....13 که قبل پرچم وکال گرفته بود!
پارو خوب میشه...فقط ممکنه چون یکدست همه باش حال نکنن (sm70)
الان با منطق تر شدن (sm120)ولی هوادارای ففر و یگانه (sm120)نقل قول: