ابوالفضل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ابوالفضل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز دلم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتقدم شادمهر خوندن رو الان بذاره کنار یه مدت موسیقی بی کلام کار کنه بازم برمیگره به روزای قبل
هیچ خبری از اهنگ جدید نیست ؟؟؟؟؟؟
به نظر من هر ۶ ماه یه اهنگ بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالی ۲ تا اهنگ
خودشم بسازه و وقت بزاره براش
انگیزه نداره فعلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور به نظر میاد
آره منم از سال. 88 یا 89 فک کنم عضو بودمنقل قول:
چطوری تونستی تشخیص بدی ؟؟؟ معرفی کن خودتو خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin h [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نوع نوشتنت فهمیدم ������نقل قول:
امینم توو نسل شادمهر شما فکر نکنم منو بشناسی خیلی کم فعالیت داشتم
من شنیدم احتمالا کنسل بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]