تبریک میگم به هوش و ذکاوتت دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin h [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم به هوش و ذکاوتت دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin h [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
من از سال 87 توی فروم نسل شادمهر بودم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریلیز آهنگ حالم عو میشه رو من اول توی فروم گذاشتم....
یادش بخیر
ای بزنه یهو اعتراف مونارو با اهنگسازی خودش پخش کنه
منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی
فدات بشم آقایی داداش (sm66)(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد درصد باهات موافقم پارسا جون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها ی خبری داره میچرخه تو فضای مجازی ک شادمهر دیگه خدافظی کرده و آهنگ نمیده(sm74)
اهنگو ایمنی میده شادمهر میخونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خداحافظی کنه بهتره از این هست که دیگه خودش اهنگسازی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرف الانته... مطمئن باش وقتی دیگه نخونه ب همین آهنگایی ک بقیه واسش میسازند هم راضی میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]