(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونو قرمز نزدم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خیالت راحت(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها این کلمات رو یا نمیزنن اصا!
یا اینکه زرد میزنن! شما مشکی زدی(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میدونم دیگه حالا حواسم نبود شاهین جان خودش اومد نقل قول زد بدترش کرد (sm2)
من از طرف رنگ و نقطه معذرت میخوام(sm30)نقل قول:
من فکر کردم نمیدونی!نقل قول:
حالا اشکالی نداره !
حتی الامکان دقت کنید!
ایشون هم بهتر بود به تذکری بسنده میکردند!
بیخیال بابا حیف که پست های این تاپییک زیاده وگرنه همین الان حوصله داشتم میرفتم هزارتاشونه نقل قول میزدم که نه رنگی داره نه نقطه ای (sm70)نقل قول:
نقل قول:
شاهین خان افتخار آشنایی میدی شماره بدم ؟؟؟ (sm2)
بچه کجایی داداش چند سالته ؟
احوال آقا صابر چطوره خوبی عشقم (sm127)(sm51)