نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا ميگن
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا ميگن
مثل من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اگر تو انتخاباش دقت کنه + حرفه ای تر فکر کنه و رفتار کنه خیلی موفق تره (sm50)
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یابو شکر اضافی نخور(sm56)نقل قول:
عالی شد این مرتیکه تو اوجشم هیچ گهی نبود(sm137) کاش کرار رو نمیخرید همش حاشیس(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شما ربطی نداره من و سفیده چی میگیم شما سکوتنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خیلی نمونده....دیماریا بمونه همه چی تکمیله(sm1)....فقط مهاجم مشخص نشد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بد بختی محسن هم میرینه به ادم (sm120)نقل قول:
پارسال بود گفتن اوایل پاییز البوم میاد (sm120)بعد گفتن دم عید (sm120)بعد گفت بعد تعطیلات (sm120)نمیزاره یه تاریخ رو مشخص کنم (sm120)
با اختلاف (sm100)نقل قول: