(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش در سراسر جهان و کشور (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش در سراسر جهان و کشور (sm2)
مکانی: باید بهترین دروازهبان آسیا بشوم
خدا به خیر کنه(sm2)
فعلا که بهترین مهاجم ایران داشت میشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی رو از کجا ببینم کیفیت خوب باشه(sm9)سرورشم یوتیوب باشه
داور غش كرده (sm120)
(sm2) والا من به عينه چيزي مشاهده نكردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افساید(sm2)شانسرید
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیانکی دیوث هم داره میبینه آفسایده، میگه مشکوک بود فقط (sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)
صالحی در ابتدای صحبتهایش به «موسیقی ما» گفت: «آریان مثل بچه من است و همه دوران جوانی و نوجوانیام را با آن گذراندم. همه آرزوهای من با آریان محقق شد و ما در آن سالهای ابتدایی، جاده صاف کن موسیقی در کشور بودیم که توانستیم راهی را باز کنیم تا خیلیها امروز بتوانند در این راه قدم بردارند و فعالیت هنری کنند.»