[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه
نه جدی یهو دلم برات تنگ شد (sm172)
مرسی عزیزم میگذره به سختی ماهم کاریش نمیتونیم بکنیم......
الهی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا شدی ، کم میای ، کجایی چیکار میکنی نمیای؟
قلبت چطوره ، بهتر نشد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم درگیرم و بی حوصله این روزا
همونجوریه میسازم باهاش (sm127)
من نیاز بع معرفی ندارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه دستت رسیدبه من قربونیم کن (sm70)
خوردن و نوشیدن برای خودشون حلال! برای مردم خنده و شادی حرام!نقل قول:
یک روز دعوت بودیم یع مکان یه ارگان وابسه به بوق! چهار جور غذا و بهترین دسر ها و پیش غذا و سه نوع نوشیدنی بغیر آب ، ایناش هیچی دست آخر غذا های اضافه روی میز یک راست توی کیسه زباله... حالا اون ارگان چطور جانماز آب میکشه برای مردم خودش میدونه و مسولینش (sm170) کاش دم از دین و اسلام نمیزدند حداقل ، آدم دلش نمیسوخت و این کار ها را می کردند و. کلی اصراف(sm25)
بعضی وقت ها باید در جواب بعضی ها فقط سکوت کرد چون زمان خودش همه چیزو درست میکنه (sm50) قربون آقا محسن بشم این سکوت کردن در مقابل دیگران رو بهم یاد داد (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا همه بی حوصله هستن ؛ شما چطور(sm50)نقل قول:
ایشالله بزودی خوب میشه (sm10)
هر وقت خیلی قلبت گرفت بگو من بیام توی آئورتت فوت بکنم راه باز شه (sm70)(sm10)
چیه دادا رسول چن روزه خیلی گرفته ای ، کو اون رسول منشی باز؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشم حسین هم که بدجور رفته تو خودش (sm127)