[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه(sm2)عجب مملکتی داریم ما(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه(sm2)عجب مملکتی داریم ما(sm120)
سیروان (sm50)
همونو گذاشتم نمیدونم چرا یه پیغام میده میگه نمیشه (sm50)قبلا" هم گیف گذاشتم (sm50) امان از این پیغامای تخمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایز 175 در 251 بود ... حجم زیر 50 کیلوبایت بود 30 کیلوبایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا من گذاشتم الان تغییر نمیکنه (sm98)
اینو دیگه من گذاشتم تو برو آواتار دیگه بزار (sm2)(sm2) آواتار دیگه م گذاشتی ببینم اونم قشنگ باشه میدزدم میزارم رو آواتار خودم (sm2)(sm30) بازم باید بگردی یه آواتار تخمی بزاری که دیگه من نزارم (sm2)(sm2)(sm2)
یه ساعت اینو میزارم توام بیا پست بزار بچه ها قاطی کنن (sm2)
بار اول اینو نفرستادی فرمت گیف فرستادی (sm98)این دومی که ایت پیک اپ کردی فرستادی درست بود فرمتشم جپج بود حجمشم 34.8 کیلو بایت . الان گذاشتم شد ok (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) خودم الان قاطی کردم کامل (sm2)نمیدونم کدوم پست توئه کدوم پست خودم (sm2)نقل قول:
آها به خاطر اون بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]