صدای نکره ای دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صدای نکره ای دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تربیت ....(sm30)مهدی دلکم تو خودتو ناراحت نکن عشقم اینا حسودن ! (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) روحیه دادم بهش
سلیقه ها متفاوته ! به نظرم صداش خیلی هم خوبه ! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 که هیچ.ویوم میتونم بدمنقل قول:
ترکیبه همیشگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیانانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اف ال و ادیوشن.میخوام کم کم برم تو کاره کیوبیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزو کامل یادبگیر بعد برو کیوبیس (sm2)
حالا که خوشتون اومد یه تیکه اولشم میذارم
یه آهنگو بزار دیگه چیه هی تیکه میزاری ! (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشو بذار دیگه
اگه خوشم اومد یه مسترینگ خوب برات میزنم
امیر قراره امشب گوش بده بعد اگه خوشش اومد بزنه.حیفه به نظرم بذارم انجمننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه(sm50)
آثا یه سوال بپرسم بنم نمی کنید؟(sm74)
عجب حرفی زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ووکال فقط 320 عه.اونم اینقدر باکیفیت هست که فرقی نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت کار موکل من در حد و اندازه ی تیستو تشریف داره
این اوله کاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بهش برخورد
(sm2) خدا اخر کارو بخیر کنه
پخ رو ج بدهنقل قول:
به کی برخورد؟ من؟ توهم زدی؟(sm2)نقل قول:
حجی من قصده ادامه تحصیل دارم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد برات میفرستم
(sm2)زر نزن کل کارو بفرست برام مسترینگ کنم بفهمی بیس یعنی چی
(sm3)(sm2)نقل قول:
بیسش خوبه اینجوری که میگی بد نیست.هم تو سیستمه خودم خوب میکوبه تو ماشین هم تست کردم اونجا هم خوب بود ولی کلا برات پخ میکنم.نمیگم اهنگو به کسی نمیدم.الان هم امیر داره هم میلاد هم اسی.میگم حیفه قبله رو سایت رفتن بذارم انجمن.
پخ کن نمی ذارم تو انجمن
ترجیحا پروژه fl studio رو پخ کن
mp3 فرستادم الان پروژشو ندارم
دیوث تو خودت یه ترک دادی انگار از انباری خونتون صدای در وتخته میومد میگفتی هوی متال زدم الان میخوای برینی به کار این بدبختنقل قول:
خدا به خیر کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کدوم ترکو میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتون قضاوت کنید.از نظره کیفیت و شفافیته صدا چیزی از کاره این خواننده معروفا کم نداره
خود فایل اف ال استودیو رو بفرست برام بتونم روش کار کنم
من به عنوان مدیر برنامه اجازه ی دستکاری در کار رو به هیچکس نمیدم (sm120)
دیوث اینجا ندارم.ترکی حرف نمیزنما(sm2)نقل قول:
من اینو یه جای دیگه ساختم خودم الان یه جای دیگم.
همین مونده تنها طرفدار گروه سرود آریان تو کل نت بخواد یه کار رو مسترینگ کنه (sm2)
خب من الان روی این فایل شخمیت چه گوهی بخورمنقل قول:
(sm2) صدا تشتو قابلمه میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار 100 تا کار داده تا حالا یکی بیشتر نبوده دیگه خودت تاپیکشو زده بودی (sm120)نقل قول:
سجاد خشگله گفته بودی Wave داریما .. :l
دمت گرم خوبه همین واسه پروژه بعدی یه حرکتی میزنیم باهم(sm10).نقل قول:
ولی دیوث کیفیتش عالیه تشت و قابلمه نمیده.معلوم نیست به کجاش ور رفتی به تشت و قابلمه تبدیل شده(sm2)
پروژه (sm2)