(sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm29)
هم دعوت نامه ، هم کار خاص (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویزا گرفتن تو این شرایط خیلی سخته ، باید حتماً کارهای خاص انجام بدی
همون بار اول که گوش دادم خوشم اومد ، موزیک ویدئو هم که دیدم بیشتر خوشم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه کار دوباره تنظیم شده بود ولی خوب بود !
اینو میگن سبک شادمهر ولی میتونست بهتر از این هم باشه
میدونم,ویزا تا جایی که من اطلاع دارم 3 ماهست یک هفته واقعا نمیصرفه کسی بره برگرده....الان واسه بعضی از کشور های اروپایی هم مثل فرانسه واسه سفر یک هفته ای حساب بانکی میخواد و اینکه باید 30 میلیون وثیقه گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید یه سوال دیگه میتونم بپرسم تو کدوم کشور استاپ داشتید؟ (پرواز امریکا از کدوم کشور بوده؟)
تُرکیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی اما منظور منو شما متوجه نشدی از ترکیه خب پرواز مستقیم به لس آنجلس نداره 24 ساعت راهه حتما تو یه کشور دیگه توقف باید داشته باشه ممکن هم هست بره مثلا نیویورک بعد اونجا هواپیما لس آنجلس عوض شه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله عزیزمنقل قول:
ما از فرودگاه امام رفتیم فرودگاه تورنتو کانادا ، بعد رفتیم لس آنجلس
24 ساعت نه 25 ساعت و نیم
شرمنده اما با ترکیش از فرودگاه امام مستقیم رفتی تورنتو(sm77)نقل قول:
بابا خالی میبندهنقل قول:
با وانت رفته دهات های قم میگه رفتم لس آنجلس(sm2)
اینطوری درست نیست بگیم من خودم دنبال ویزامم اگر مشکلی پیش نیاد تا 6 ماه دیگه کارام اوکی میشه...اما برام سوال بود توریستی چطور رفتن وگرنه قصد جسارت به ایشون نداشتم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]