(sm120)استیل دخمله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)استیل دخمله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شب و خاکستر و سیگار پرس ... (sm50)
ای لعل لب تو نوش دارو(sm74)
آره چهاردهم با هلی کوپتر میچسبونن به بسته ساندیس پخش میکنن تو حرم خمینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اخه البوم پیش کشی است به درگاه خداوندی که خالص است و ما مخلصشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم رو بوم الله اکبر بگیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (31 کاربران و 50 مهمان ها)
میلاد دیوث مهمان داریم پاشو یه سینی چایی تعارف کن (sm70)
(sm2)
چشم به آسمان میشینم بلکه بینم رخ آن لعبت شیرین سخنم را در ماهنقل قول:
تا دقایقی دیگر
بچه ها فارغ از اینکه البوم چه روزی میاد. شما چقدر از اینکه خبری به صورت رسمی در مورد البوم اعلام نمیشه و الان سیاست سکوت در پیش گرفته شده ناراحتید؟ لطفا جواب بدید
واسه من عادی شده سیاستیه که همه آلبوم ها داشت ! یه دفعه می بینی بهادر میاد تاریخ رو اعلام می کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه ای که تو این سالها میشه گرفت اینه :کلا خبری که محسن میده باید به تخمت بگیری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رجپ پور تهیه کننده اریان ؟؟؟!!!! بهروز کچل !!!!!!!!!!!!
خیلی سیاست مذخرفی هست(sm93)نقل قول:
مرسی کسایی که جواب دادن. بازم هر کی اومد لطفا جواب بده (sm10)
خلعتبری : آدمی مثل محسن چاوشی شاید در مرحله مقدماتی استعدادیابی داخل یا خارج از کشور رد میشد (sm2)
صفاریان : اگر کسی مانند محسن چاوشی در چنین برنامهای شرکت میکرد، کسی میتوانست او را شناسایی و انتخاب کند؟ (sm2)
(sm120) کلا سیستم تبلیغاتی و خبر رسانی سالهاست که داغونه - اینم در روال طبیعی خودشهنقل قول:
دیوث اینو رجب پور گفته الکی ننداز گردن خلعت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم بقیشو بگو (sm2)
رجبپور: اما مطلقاً سرمایه هم نیست. من خودم 25 سال است در این کار هستم و در کنارش موسیقی خواندهام تا حداقل سواد را داشته باشم و حرف نامربوط در این شغل نزنم. به این نتیجه رسیدهام که سرمایه بخش عمده معرفی یک هنرمند نیست. اول باید قابلیت و استعداد داشته باشد. دوم اینکه یک منتور خوب در کنارش باشد و بتواند او را پرورش دهد. سوم اینکه جامعهشناس بسیار خوبی باشد که بداند این منتور تو را در چه مسیری پرورش دهد. از همه مهمتر در بخش استعدادیابی به حرف بهروز میرسیم. ما احتیاج به آدمی داریم که خطشکنی کرده باشد. آدمی مثل محسن چاوشی شاید در مرحله مقدماتی استعدادیابی داخل یا خارج از کشور رد میشد. این آدم پای اعتقادش ایستاد و بدون کنسرت و هیچ اجرای زنده الان قطعاً پرطرفدارترین خواننده داخل و خارج از این مملکت است.
خلعتبری : تفاوت اصلی «آکادمی» و «استیج» در این بود که آنجا بچهها واقعاً درس میگرفتند ولی در استیج تأکید زیادی روی این مسأله وجود نداشت و این بخش ماجرا بیشتر شو بود.
رجبپور: واقعیت این است که خروجی برنامههای خارجی، تنها خوانندههای رستورانها را زیاد میکند. (sm2)رید بهش رجب پور
شرمنده ها اقا سجاد نظر من زیاد مهم نیست ها ولی این کارشون یعنی احساست منه جوون رو بازی گرفتن الان بخدا دو روزه دنبال پیج این تهیه کننده بودم که برم بهش حمله کنم چند نفرم اماده کرده بود که متاسفانه پیچی نداشت من که محسن رو مقصر نمیدونم ولی اون کچل رو مقصر میدونم هفته دیگه نیاد میرم سراغ کچل تا بهش حمله کنم با عرض پوزش که راحت حرف زدم (sm10)نقل قول:
کلا تو کار حملست.. یکمم دفاع کن که اینهمه گل نخوریم(sm2)
عجب آدم دیوثیه. دمت گرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسپولیسم این کارو کرد قهرمان نشد باید خوب آنالیز کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله هارو الکی بهم نچسبوننقل قول:
خلعتبری ریده به چاوشی
برا همین میگم یکم دفاع کن ... اخرش با تفاضل قهرمان نمیشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 نفر دور خودم جمع کردم میکنم 10 نفرنقل قول:
(sm2)نقل قول:
برو بده دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودت حرف الکی در نیار من کلشو خوندم هیچ جاش از زبون خلعت چنین حرفی زده نشد
ی جا هم بهروز این حرفو زد که خلعت گفت من اگه بودم برش میداشتم
صفاریان: مثلاً قبل از اینکه محسن چاوشی اولین کارهایش را بخواند و این صدا را در جامعه ما تثبیت کند، اگر یک صدای اینچنینی در آکادمی یا استیج شرکت میکرد، کسی میتوانست این استعدادی که امروز یکی از بزرگترین خوانندههای ما از لحاظ طرفدار و کار است را شناسایی کند؟ یعنی شما فکر میکنید قبل از ظهور محسن چاوشی در ایران، اگر در چنین برنامهای شرکت میکرد، انتخاب میشد؟
خلعتبری: اگر به منِ نوعی بود، حتماً انتخابش میکردم. در استیج من نبودم، چون آن برنامه اصلاً معلم نداشت که من حضور داشته باشم. من نه آهنگساز و نه تهیهکننده هستم. ولی اگر شخصی مثل آقای چاوشی عزیز بود، من مطمئناً او را برمیداشتم.
الکی بر میداری هایلایتای مصاحبه رو به نام خلعت میزنی اونم بدون اینکه بقیشو بگی.. دقیقا مثل نقل قولی که امیر از نهج الباغه میکنه(sm2)
فایده نداره... اونایی که تو جمع میکنی شبیه سوشا و نورمحمدی هستن .. به خودی میزنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم سراغ سید جلال با برانکو مشکل داره با من که نهنقل قول:
این رضا ارین فکر کرد قبل انقلاب کسی دسترسی به اینترنت نداره (sm2)
بر میداره جای افرادو عوض میکنه تو مصاحبه(sm2)
در دنیا به چه کسی باید بگوییم که ما میخواستیم برای گروه آریان کنسرت برگزار کنیم و طرف ساعت 5 صبح رفته صف ایستاده تا وقتی فروشگاه ساعت 8 صبح باز میشود، بلیت فیزیکی بخرد؟ یا استاد «شجریان» کنسرت داشته و ساعت 7 صبح بلیتفروشی شروع میشده، اما طرف از شب قبل رفته و در صف ایستاده است. (sm81)
پس فهمیدی که بهترین حمله دفاع(sm2)نقل قول:
سید جلال رو میگیرم ولی خط حمله رو هم تقویت میکنم مثل امیری با کاوه شایدم ترابینقل قول:
دیوث خودشون هایلایت کرد به نام خلعتبری حالا خوبه که دیدینقل قول:
اصلا هر کی بوده گفته خوب ریده به چاوشی
بیس رو باید بزاریم رو تقویت دفاع(sm120)نقل قول:
ولی جدا از شوخی این فحاشی های اینترنتی تو پیج این و اون رو بیخیال شو.. درست نیس(sm10)حالا یکی باشه که مستقیم به تو چیزی گفته باشه جای بحث داره.. اینا که اصلا از پایه اشتباه
من که تو کل مصاحبه جز بالا بردن چاوشی چیزی توش ندیدم ولی اگرم بوده لیس بزن تمیز بشه(sm2)نقل قول: