(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدین اَ چرک و چیلیانه ک و ن بلاخارا(sm172)
بگو ببینم سیدی اورجینال از کدام خواننده ها دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برعکس شدنقل قول:
هادی ضد حمله زد (sm2)
می خواد ی البوم بده مایید ما رو هی 3 روز هی 2 روز انگار بمب اتم می خواد بترکه(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا
دیوث، دیوثُ اذیت نکن(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می کر خوری (sm59)
مجنونم گشتی و به عشقم پیوستی
رفتی و قلبم را با دردت بشکستی
منتظرت بودم در کوه تنهایی
خیال کردم سراغم می آیی
بی من با دیگری هم نفسی
نهادم رو به باد بی کسی
تو سرمست هوا و هوسی
به فریاد دلم کی میرسی؟
بعد تو رهبانم در شهر تنهایی
سر نهادم به زانوی بی وفایی
مست و خندانی به جانم جانی