(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
خوش گذش؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت که خوش نباشه کلا نمیگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان آلبوم جدید خواننده عربی "جنات" رو دانلود کنید خیلی خیلی قشنگُ احساسی میخونه از بعد از ظهر تا الان پلی هست سیر نشدم (sm54)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا" تو @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm172) حداقل بگو که عکس گرفتی... (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تعریف کن علی رو دیدی چه خبر ؟نقل قول:
اینقدر شلوغ بود که کلا هیچی به هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نره، حالا چندان افتخاری هم از دست ندادی (sm59)نقل قول:
14 تا آهنگ خوند جدا عالیه زنده اجرا میکنه - عکس لب دریا ، دلم مونده رو دستم ، دریای لعنتی ، آهای ، بی استرس ، یهویی ، سخته ، تو حق نداری ، خدا بزرکه ، چرا من ، مخاطب خاص ، همسایه ، عشق من ، گریه نکنم هم خوند و تقدیمش کرد به مرتضی پاشایینقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: