60 تومن ضرر کرد میتونست بره 20 تومن بده جگر بخوره قوت بگیره کنسرت چیه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
60 تومن ضرر کرد میتونست بره 20 تومن بده جگر بخوره قوت بگیره کنسرت چیه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ببین از یه کنسرت چقدر گیرش بیاد خیلی میشه (sm50)
اصلا یه وضعی بود یه قسمت سالن یه جوری بالکن مانند تشریف داره یه سریا اونور تو کار همدیگه بودن یه سریا ته سالن داشت جیغ و داد میکردن یه سریا هم بار اولشون بود میومد کنسرت نمیدونستن چیکار باید بکنن مات مونده بودن.نقل قول:
بخت این نکند با من (sm50)
تو چه میدونی که معنی طرفداری چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم حتما شلوارتو در آوردی رفتی وسط ک.ون قر دادی واسه عبدالمالک (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوار من اینقدر تنگ هست که نتونم دربیارم - خیلی راحت نشسته بودم با 3 تن از دوستان و لذت میبردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن فقط تو میدونی تو برو سیبیل شهرام رو بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر حال میده نصف شب بری رو سر شهرام ناظری وقتی که خواب تشریف داره سیبیلاشو دود بدی با فندک (sm2)(sm30)