قطعه سوم قربانی و افکاری برای همگناه امشب...
نمایش نسخه قابل چاپ
قطعه سوم قربانی و افکاری برای همگناه امشب...
ی مشت چرت و پرت تحویل مردم ب اسم متفاوت بودن میده یه یارو اوسکولی هم هست ب اسم مسترچک هی تبلیغ آهنگای این کلاغ را میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب جایِ زندگی کردن پــــــــــــــیِ دیووونگــــــــــــــــی گشتم (sm54)
#پوکر (sm331)
انصافا شما لیگ ایران رو نگاه میکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل این میمونه که دارید اهنگهای تتلو رو گوش میدید
من وقتی کوچیکتر بودم پرسپولیسی بودم ولی کمی که سنم بالا رفت دیدم
اصلا دیدن فوتبال ایران هیچ ارزشی نداره نه چمن خوب نه مربی خوب نه بازیکن خوب
تصمیم گرفتم که فوتبال اروپایی رو ببینم که لذت بیشتری از فوتبال ببرم
صد البته که فوتبال اروپا بهتره اصلا قابل قیاس نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خب عِرق پرسپولیسی بودن از بچگی رو نمیشه کاریش کرد! (sm14)
حالا جالبه بگم من دقیقا برعکس تو بودم. تا چند سال پیش فوتبال اروپا رو بیشتر دنبال میکردم و اصلا دنبال داخلی نبودم! اما کلا کم کم حساسیتم به فوتبال خارجی کمرنگ شد و الان فقط بازی های پرسپولیس رو نگاه میکنم، نه کل لیگ :))
صحبتهای جدید فرزاد فرزین راجب شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کدوم تیم خارجی رو دوست داشتی ؟؟؟
به نظرم فقط رئال و زیدان
به نظرم هر تیمی که خوب بازی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خب آرسنال رو زمانی که آنری ، برگکمپ و... بودن خیلی دوست داشتم