از تو لوپ لوپنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از تو لوپ لوپنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی نظری داره و نظر همه هم محترم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم به عذر خواهی نیست شما توهینی نکردی که بخوای عذرخواهی کنی (sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این علیرضا که تازه من چند روریه باهاش آشنا شدم ، زود رنجه و سریع جوش میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خودتو ناراحت نکن
من با کوله باری از تجربه اینجا هستم (sm120) نگران هیچ چیز نباشید(sm120)
نقل قول:
من وظيفه خودم دونستم از بقيه عذرخواهي كنم ايشون خوددرگيري دارن من به هيچ وجه با كسي درگير نميشم
امیر از بازیکنایی که سگ دو میزنن و کرسی شر نمی گن خوشش میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شخصه وظیفه ی خودم می دانم که با همون کوله بار تجربه ی معروفم ، این جوون های نادان رو راهنمایی کنم و به سر منزل مقصود و همای سعادت برسونم(sm120)نقل قول:
نگران هیچ چیز نباش
نقل قول:
(sm10)