دوستان خبری دستم رسیده که قرار بود شادمهر یه کار که خودش خیلی دوسش داشت رو پخش کنه
که متاسفانه کنسل کردن و کار دیگه ایی جایگزینش شده (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان خبری دستم رسیده که قرار بود شادمهر یه کار که خودش خیلی دوسش داشت رو پخش کنه
که متاسفانه کنسل کردن و کار دیگه ایی جایگزینش شده (sm178)
دوستان پیج اینستاگرام شادمهر دست خودشه و مابقی پیج ها دست ادمین هستش
متاسفانه دیگه البومی از شادمهر پخش نمیشه
و فقط تک اهنگ میشنویم ازش
و اینکه حالا حالا ها قصذ خداحافظی از موزیک رو نداره
اگه کاری خودش دوست داره پخش کنه حتما پخشش میکنه کسی نمیتونه کنسل کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه کنسلش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر از یه شخص نزدیک به شادمهر هستش
اون شخص نگفت کی و چرا کنسل شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط گفت میخواست پخش بشه ولی منصرفش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پخش میشد تا الان اهنگش تو سایتا بود
فقط من خدا خدا میکنم که کار کار ایمنی باشه
که از شدت حسرتمون کم کنه
من نمیدونم قضیه چیه. ولی تا اونجایی ک من میدونم دوتا کار قرار بوده پخش بشه کنسل شدهنقل قول:
آرهنقل قول:
فقط من میگم ای کاش کار خوده شادمهر نباشه که کنسل شده
دوست دارم کارای ایمنی همشون کنسل شن
نه کارای خودش نبوده ولی چون از نظر شادمهر ضعیف بودند خودش کنسل کرده پخششو... احتمال زیاد کار بعدی با قربانپور باشه... میگند تو همین ماه قراره پخش بشه ولی بازم دقیق مشخص نیستنقل قول: