من بیام اونجا خودم کنسروت میکنم میریزمت تو قوطی در بسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من بیام اونجا خودم کنسروت میکنم میریزمت تو قوطی در بسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکان کمانگری خیلی خوبه . شجریان پدر حق داشت که گفت بهترین شاگرد من بوده (sm50)
در حالی که همشهری منم تشریف داره خوشم نمیاد از صداش (sm2)نقل قول:
اینارو مجانی میری یا پیل میدی؟! (sm59)نقل قول:
زوریه باید خوشت بیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کنسرتای تهران یه چیز دیگه ست (sm50) مثه شهرستانا شیر تو شیر نیست (sm2)
یکی از بچه ها صدا و سیما کار میکنه بلیط سینما و کنسرت میدن بهشون اونم نمیره میده به مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میلاد طرفدار هر کی هستی باش فقط نگو طرفدار ففر ی (sm177)
اینجا همه چی خوبه هم سالن ها خوبن هم برنامه ریزی درسته البته سینماش هم خوبه فقط کسی نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]