(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرفتی بورلی هیلز(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرفتی بورلی هیلز(sm120)
آخر هفته ی دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نگرانم(sm50)
لینک بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm190)
نگرانی که چجوری خودتو پناهنده کنی اونجا(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند جنبه داره نگرانیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 - اگه دختره تو فرودگاه یهو بپره بغلم چیکار کنم ؟ (sm120) گفتم که بخارست چه بلایی سرم اومد (sm120) اما ایندفه میترسم جا خالی مثمر ثمر واقع نشه (sm120) البته فک کنم خانمم یه فکرایی کرده به من نمیگه ، شاید میخواد رو هوا با تیر بزنه دختره رو (sm2)
2 - خرج سرسام آور و بی پولی بنده (sm120)
3 - اونجا ما رو نگیرن ببندن به رگبار (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
https://instagram.com/p/0EJFHsjdEk/?modal=true
(sm120) نه نگفتی(sm2)نقل قول:
تورو به عنوان غنیمت میدن به داعشیا(sm2)
خلاصش اینه که یه سفر کاری با همکارا رفتیم بخارست (sm120) پامون رو نزاشتیم تو فرودگاه یهو دختره از پشت ستون میخواست بپره بغلم و من جا خالی دادم و کتلت شد (sm120) آخه اونجا عادی شده که ایرانی میبینن یهو میپرن بغلش(sm2)نقل قول:
خلیفه اسی البغدادی(sm2)