خبری نیست؟؟(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
خبری نیست؟؟(sm98)
نه فعلا خبری نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخواد کاری پخش شه فکر کنم یا کار خودش رو پخش میکنه یا قربانپور
خدا از دهنت بشنوه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه کیفیت ترک اخر سیروان از مجموع کارای منتشر شده اخیر شادمهر قوی تر بود (sm138)
صحبت های رامین بی باک در مورد شادمهر و سیروان خسروی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه جاهایی من فکر میکنم شادمهر داره صحبت میکنه
صداش خیلی شبیه به شادمهره
ی خبرایی تو راهه....
یا ابلفضل(sm120)
خوش خبر باشی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
سیروان جزو بهترین تنظیم کنده های موزیک مدرن ایرانیه که تو سبک خودش در کنار کاوه یغمایی بی رقیبه .. من در گذشته هر آهنگی که تنظیم کنندش سیروان بود بدون تردید دانلود میکردم .. الان فقط واسه خودش تنظیم میکنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه .. اما قوی باشه ..(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]