این گروه سرود هم همچنان ریز ریز میبافه اون زیر(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این گروه سرود هم همچنان ریز ریز میبافه اون زیر(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز زر مفت تک طرفدار گروه اریان . وقتی دو سه تا طرفدار چاوشی با حرفاشون به طرفدار اسکولی مثه علی پهلوان میدون میدن اینم شیر میشهنقل قول:
پس اون یکی که حسامی زده کی میاد ؟
نمیاد
چطوری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 1 سال اومدم سر بزنم
صبحی اهنگ اومد گفتم الان باران همه دارن نقد میکنن اهنگ رو مخصوصا ممر :|
جدا جای سرلک تو این آهنگ خیلی خالیه میومد اون وسطا یه هایی و هویی و چیزی میگفت برا خودش مگه به جایی برمیخورد
آقا بیخیال ...
هر کی دوست نداری گوش نکنه اجبار که نیست ! سبک سریال همینه دیگه
(sm120)من زودتر نقد کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز دیگه تف بده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود سبک آهنگ به فضای سریال میخوره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تعصب الکی میکشی خودتو کنترل کن برو یه چایی دم و یه رمان بخون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ریدم به فضای سریال اگه اینهنقل قول:
رمان ندارم همش تکراریه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)جای نقد داره خونقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
بزارید آلبوم خداحافظی 2 از گروه سرود آریان بیاد متوجه موسیقی فاخر میشید ، تازه آهنگای آلبومشون به سبک تمام سریال ها و فیلم های موجود در جهان میخوره
هی محسن میخونه هی اینا نمیذارن تو سریال..من اصن نمیفهمم یعنی چی این کار..رفته با احسان نی زن کار کرده توقع قطار از اولم نبود..فلوت میرپزنه انگار مراسمه ختمه(sm3)
(sm30)نقل قول:
دلرا 2 قسمت قبلی واکینگ دد رو ریدمان ریلیز کرده
720 میگیرم هر پیکسل اندازه کله ی سینجوله
سرکار خانم نگار خارکن رو ول کرده چسبیده به این نی زن - اسم اون خانم یه تنه همه کار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من یوزرو فقط نگاه کنین (sm2)
(sm70)به اون چه ربطی داره لینکارو از یجای دیگه میگیره برو سراغ سایتای مرجعنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم صبر کن الان psaمیزنه حالشو ببر
نگار خارکن تضاد اسم و فامیلش منو کشته(sm120)نقل قول:
اها زد الان لینک میدم بت
یکی بره زیر پست محسن بذاره ماقبل مقوا(sm120)
الان این آهنگ رو شب های جمعه اخبار شبکه سه میزاره بعد نجف زاده میاد میگه یک هفته دیگر هم گذشت و جمعه آمد و آغا تو نیامدی چقدر انتظار ظهور بکشیم آغا بیا بیا که مرا با تو ماجرایی است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا اینم که با حجم بالا زد
دو ساعت اسمش رو اینجا میاوردیم ، تمام عکسای اینستاش رو رو کردیم تو کمتر از یک هفته رفت ازدواج کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف این شعر این صدا(sm50)
(sm2)همه شدن کارشناس ارشد موسیقی از دانشکده دوسلدورف
نقش سبزه سیزده به دار داری پس(sm120)نقل قول:
چی میگی نولان جان؟این اهنگ زیرخطر فقر موسیقی ام نبود..چه میگویی؟نقل قول:
من دستم خیلی خوبه(sm120)نقل قول:
منم نگفتم شاهکار قرن بود ! سلیقه من باید دستت اومده باشه که این آهنگ ها نیستنقل قول:
من میگم اینا واسه سریال دست محسن هم باز نیست , تا آلبوم صبر کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مشکل گوارشی گرفت
باید جراحی کنه
(sm2)نقل قول:
امروز رو من تمرکز کردی بدجور (sm2)نقل قول:
از اهنگ که خوشم نیومد اصن ملودی نداش.شعرش یکم خوبه
ولی به حال و هوای سریال خوب جور شده بود.
خلاصه شهاب باید بره اینجا داره تلف میشه(sm50)