این فیلمه که نوشتمو ببین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خعلی قشنگه(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
این فیلمه که نوشتمو ببین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خعلی قشنگه(sm74)
ر روزهاي اخير بحث پيوستن جاسم کرار به تراکتور و انصراف اين بازيکن از حضور در استقلال مطرح شد ولي او اين خبر را تکذيب کرد. کرار در مصاحبه با سايت فوتبال ايران خاطر نشان کرد:اين خبر صحت ندارد و قرار نيست به تراکتور بروم.من با استقلال قرارداد معتبر امضا کردم و قطعا در فصل جديد براي اين تيم بازي خواهم کرد.
او در قسمت ديگري از حرف هايش تاکيد کرد: قبلا بحث حضور من در تراکتورسازي مطرح بود ولي اين موضوع منتفي شد.من الان بازيکن استقلال هستم و نمي دانم اين شايعه چگونه درست شده است.من در استقلال مي مانم و قرار نيست به تيم ديگري بروم.
صلوات.......... پایان بحث و جدال شخصی - همه با هم :(sm19)
حسین صفا بعد از مدت ها جای ... شعر واقعا شعر گفت (sm132)
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش قطع و وصل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش Goal، محمد صلاح، مهاجم چلسی از اعزام به سربازی معاف شد. گزارشها حاکی از آن بود که او برای گذراندن سربازی، حق حضور در خارج از کشور را ندارد و باید به مصر باز گردد.
ولی Kingfut.com گزارش داد که نخست وزیر مصر با مقامات ارتش و آموزش پرورش و سرمربی تیم ملی دیداری داشته که طی آن به این نتیجه رسیدند که بازگشت او به مصر به ضرر فوتبال مصر است.
دوره ی سربازی در مصر بین 12 ماه تا 3 سال است که حالا صلاح از اعزام به آن معاف شده است.
صلاح برای تور پیش فصل چلسی همراه تیم به اتریش سفر خواهد کرد.
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی استقلال شروع شده دیگه و ما شمار ا به دیدن این مسابقه دعوت می کنیم (sm118)
از اولش هم بحثی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احترام گذاشتن به یه بزرگتر رو میزارن به حساب ... لیسی و این حرفا
من که عین خیالم نیست چون فضای نت رو جدی نمیگیرم واسه همین الان اینجام