احسان (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان (sm77)
تنظیمش راک میشد کار خوبی از آب در میومد (sm50)
ویولن احسان نی زن همراه نخ نماست (sm98)
ممد آهنگ هوای تو مهدی یراحی رو میخوام بفرستم (sm120)
اصلا اسلام چیه میشه به من توضیح بدی البته با رسم شکل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اخوندای کثیف برا اینکه اهداف خودشون رو عملی کنن همین چیزای من در اوردی رو در اوردن
یه چیز بگم برا ملت ایران اسلام حقشونه اسلام بهترین راه و روش برا کنترل ملت ایرانه از ماست که بر ماست
یه چیزی تو اصلا چرا زن میگری من کلا به عقد و اینا اعتقادی ندارم اگه یه زن با چند تا کرسی شعر عربی برا ادم محرم میشه ...(sm59) لزومی نداره چهارتا زن بگیری مایه دار باشی پول خرجی کنی چهارتا که سهله 10 تا میاری از کول دمت بالا برن والا(sm59)
خداحافظی تلخ(sm74)
قبل فرستادن به منبع اصلی واسه من بفرست ببینم چطوره (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ارزش زن تو جامعه ما خیلی پایینه(sm25)
ایا میدانستید اولین رفقای من تو باران الی ممر و امیر بودن نه خدایی میدونستی(sm2)
ایا میدانستید سارا ادمین سابق باران بنده تا یه ما بن کرده به خاطر مجید سیبیل نه میدانستید البته این بشر تا من تکون می خوردم بنم می کرد حتی خود الی رو هم بن کرده میدانستید (sm59)
کدامین مهدی هستی آیا؟ (sm10)
می آید و می زند به دل تیری هم
در خنده ی اوست بانگ دلگیری هم
گویند که این قافله ی آزادی ست
من می شنوم صدای زنجیری هم
هوشنگ ابتهاج
Haris-13نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیه دیگه پیام میده فروش شوهای اورجینال نوار VHS
به ما بپیوندید در تلگرام (sm2)
یه بار با پافشار های ممر ممر من رو از بند ازاد کرد(sm2)
من و موری وقتی یه جا بودیم منجر به بسته شدن یوزرهای هر دومون میشد(sm30)(sm30)
دیوث الان نمی دونم کجاس(sm70)
(sm70)ولی تو هنوز آذم نشدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نوستالژهایی رو برات زنده کردم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا
(sm59)
(sm173)اشترم اماده باش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)
شهرام کنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm50)جرج مارتین این سریال رو ستوده !نقل قول:
سرچ بزن تو گوگل میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستند معروفیه
خدا قوت خسته نباشی پهلوان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر پخ داری
عاشقتم شاید(sm120)
عجب بدبختی داریم ..
یکی نمیگه آهنگ خوب نیود ..
موزنم تو کیونش عروسی را می افته ..
بازم ادامه میده به ریدن ..
(sm50)
از یه طرف پیش خودم فکر میکنم ..
میگم عاقا جان سریال رو دارم میبینم دیگه ..
موزیک غیر این نمیشد کار کرد ..
تو خواب و خیالم همش فکر اینم ..
که دستاتو بازم تو دستام ببینم ..
(sm50)
واکینگ دد زیرنویسش اومد ..
ولی چون قسمت آخره ..
میخوام کیفیت خیلی بالاشو ببینم ..
میزارم شب دان میکنم ..