ونگر لحظاتی پس از شنیدن بازگشت دروگبا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ونگر لحظاتی پس از شنیدن بازگشت دروگبا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)
یه کلام از مادر عروس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیسه بازیای لیگشو نمیشه تحمل کنی شما رفتید بازی رو ببینید (sm120)
پامونو جلو بزرگ سایت بلند نمیکردیم (sm120)الان کم مونده ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا اولین روز رسمی کارم (sm79)
من از 2009 تو باران بودم (sm120)ولی اکانتم رو اون زمان سر درگیری با هوادارای شادمهر و البوم ژاکت به فنا دادم (sm120)رفتم بست ای ار بعد از منحل شدن برگشتم باران (sm120)نقل قول:
کلیک بدون ف***ی***ل****ت**ت***ر**ر**
یک شب نشد که بی سر خر زندگی کنیم(sm50)نقل قول:
خودت ُ عشقه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]