فیلمی که گفتم رو دیدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب یه cgn هایی داره از هالیوود بهتر .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلمی که گفتم رو دیدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب یه cgn هایی داره از هالیوود بهتر .. (sm50)
پفیوز اعظم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در عجبم چجوری این شعر مجوز گرفته !؟ من خودم فکر میکردم بیت دوم کلا حذف بشه (sm120)
فاظل نظری وصله به آغانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم تو حوزه هنری همه کارست (sm70)
(sm50)
رسول خیلی....(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چیکار به شماره من داری ؟\؟؟ خو یوزر تلگرام دادم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه واسه مجوز آلبوم این همکاری ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت احمق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شجریان آلبوم درخیال ... Wav (sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول گلنار احیانا امروز حرفی در مورد فضای سریال نزد؟! (sm132)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تو پست های قبلی هست و با جواب بسی قاطعانه الی مواجه شدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن محاله تر بزنه و تو چیزی در مورد فضای فیلم نگی (sm2)نقل قول:
بزار تو این مجمع حداقل یه نفر حمایت کنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمایت از مقوانقل قول:
حمایت بیشتر = تر بیشتر (sm70)نقل قول:
محسن میخواست از این کارا بخونه همون با ارجینی و شهاب اکبری کار میکرد دل خیلی طرفدارا رو به دست بیاره
چه آهنگی ساخته سینا آذین
چه میکس و مستری کرده فرشاد حسامی (sm50) موسیقی اکسپریمنتال چیل اوت / امبینت
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)به غایت دوس داشتنی The Apartment (1960)
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون دهنت.کاش همه ی طرفدارای چاووشی مثل شماها بودن.نقل قول:
آه بی تاب شدن عادتِ کم حوصله هاست ...
میخوای با کیفیت اورجینال !(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ناقص دارمش ! دی وی دی کاملشو ندارم همین دوتاست (sm120)
و همچنین (sm59)نقل قول:
موریِ الدنگ چوطوری (sm3)
قربون آقا (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس چه خبرا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم فحش داد به رضا (sm3)نقل قول:
چرا مگه چی شده باووونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بگی کدوم رضا
فک کنم هر چی شده تو خصوصی شده(sm59)
(sm50)