(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
از سوزشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدی داری صورت مسئله رو با دستمال گوهی پاک می کنی (sm2)
صورت مسئله رو که خودت ریدی با اون نقل قولای من دراوردیت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که نبوده دیگه ارزش بحث نداره(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان: آقای خلعتبری! اگر استعدادهایی که خواننده خیلی خوبی بودند را میآوردیم و چیزی برای یاددهی به آنها داشتیم و مثلاً صحنهگردانی را به آنها میآموختیم، سطح کیفی بالا نمیرفت؟
خلعتبری: شاید اینگونه میشد ولی تفاوت متوسطها با آن خوبها آنقدر زیاد بود که مردم از همان روز اول به آن خوبها رأی میدادند.
صفاریان: تکلیف آن استعداد چه میشود؟
خلعتبری: تکلیف استعداد این است که به برنامهای مثل «شبکوک» برود.
رجبپور: نتیجه برنامه آکادمی این بوده که بهترین خوانندهاش، خواننده رستوران ارکیده لندن شده است.
(sm2) یعنی ترکوند خلعتبری رو
سجاد در جواب اون سوالت سیاست بس ریدمانیه..بلاتکلیفی یکی از مزخرفترین چیزای دنیاست.(sm98)
هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط من هیجدهم امتحان دارم اگه امکانش هست به محسن بگین تا قبل پونزدهم آلبوم رو بده که به درس و مشقم لطمه نخوره
با تشکر، خیلی ممنون (sm10)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اخه یکی اعتراض نکنه فکر میکنه خیلی حالیشه این صفاریان فردا میشه عین کبیری یکی باید الان گوشش رو بکشه یا نه فحش نمیدیم دیگه پیش رفت کردیم
برادرا البوم دقبق چندم میاد؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهم که امشب بود امیر مومناننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم دهم ماه قبل منظورشه
Salar Aghili - Az Tanhaei Gerye Makon
قشنگه ها... (sm50)
یکی به ما هم بگه قضیه چیه.. خلعتبری کیه ؟ صفاریان الان داره کجا حرف میزنه ؟ چرا چاوشی نمیگه چرا آلبوم نیومد
بحث رو نبرم رو تحریر های استاد نامجو ها (sm70)(sm70)(sm70)(تیکه قرمز شدنش)نقل قول:
خلعتبری: تبلیغات یک داستان دیگر است و صد سال قبل هم همینطور بود. ولی در آن اتاقِ دربسته آن آقا که خواننده معروف هم هست، واقعاً چیزی به این خواننده جوان یاد میدهد؟
(sm2) چاوشی رو میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبله کدوم طرفه؟
نقل قول:
عالی .. ای کاشکی این کلیپ سرتاسر ایران رو بگیره تا زن ایرانی یه کم قدرت رو یاد بگیره ..یه کم توسری نخوردن رو یاد بگیره ..یاد بگیره که کسی که بخواد بهش به زور بگه روسری سرت کن مانتو بپوش باید باهاش این رفتار شه
محسن چاوشی - یوسف (sm50)
عااااااالیه این آهنگ (sm178)
تا چشم کار می کرد ونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اعتماد می کردم
چشمم به هرچی که می دید
بی اعتماد تر می شد
(sm74)
با هر مسکنی تازه دردم زیاد تر میشد (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشکیده تر شدم ای ماهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکست توی کدوم چشمست
اینجا که هرچی می بینم دالون تنگ و تاریکه
(sm81)
فردا تولدمه
آلبومو بدید برم (sm173)
اهنگ فرزاد فرزین چه خوبه
اهنگ سبک خودشه
(sm50)
یه دنیا سوالو تو سینم گذاشتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب مصاحبه ای بود
صفاریان و رجب پور هی ریدن به خلعتبری
این وسط هم چاوشی هم یه قدمی زد (sm2)
قصد جفاها نکنی ور بکنی با دل من
وا دل من وا دل من وا دل من وا دل من
قصد کنی بر تن من شاد شود دشمن من
وانگه از این خسته شود یا دل تو یا دل من
واله و شیدا دل من بیسر و بیپا دل من
وقت سحرها دل من رفته به هر جا دل من
بیخود و مجنون دل من خانه پرخون دل من
ساکن و گردان دل من فوق ثریا دل من
(sm173)
(sm50)
(sm171)نقل قول:
سینجول هستی بیا پی وی زود
خیلی کنجکاوم بشنوم محسن مصرع دوم رو چجوری میخونه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین شعرو شکیلا خونده باید تو مراسم عزاداری پخشش کنی سینه بزنی باهاش (sm2)
سینجول بمیر
نود چاوشی
نقل قول:
این توی آلبومه چاوشیه؟؟؟
تو که مصاحبه خونی بیا مصاحبه سعید کنگرانی (ممد گلزار دوران پهلوی از لحاظ تیپ و قیافه چه بسا بهتر ) رو بخون...ینی یه چیزایی نوشته آدمشاخ در میاره فقط باید حوصله کنی و به قول معروف اهل خواندن باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"دل من "
شاعر : مولانا / تنظیم : بهروز صفاریان