خونه اونجاست که هستی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
خونه اونجاست که هستی ...
مصاحبه جدید با ایرج خان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
- (sm50)
(sm50)
مولایی مواد برسون مولایی
حالم خوب نیس بیا و معتادم کن
چهلم یار دیرین امام مرد مجاهد انقلاب هستش خیلی نسخ ام (sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
تاپیک مردم رو خراب نکن دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق دهن سرویس چحوری از یه تاپیک دیگه تو چت روم نقل قول میزنی؟(sm142)
بیشعور مواد برسون زر مفت نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی روی پاسخ با نقل قول میزنی اون متنی که توی ادیتور بهت میده رو کپی کن اینجا یا هر جای دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَلیرزا هوثلع ندارم نسخ حم حسطم یحویی دیدی یع جور بحط ظدم پظشک غانونی حم نطونثط طشخیث بدح بع کجاط ذدن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز معلومه اون آموزش هایی که بهت دادم را یادته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره جون نسخ ات(sm2)نقل قول:
ظاهرا هنوزم زنده ام
محض رضای خدا نقل بگیرنقل قول:
روحم بیماره به روح اعتقاد داری؟
چرا داداش سهند چرا؟ تو که اوج جوونیته تو چرا نا امیدی سهند جان؟
ای بابا (sm81)
از خودم نا امید نیستم...نقل قول:
بیخیال...
صادق یوزرت قبلیت چی بود(sm120)
فرزندم من به تو سندی را پیشنهاد میکنم گوش فرا ده و قری بزن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا از بس یوزر عوض کردم یادم نیست کدوم یکی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چووون گلابی(sm2)
تو هم مثل صابر اینو میگی ای بابا ای بابا(sm2)نقل قول:
ولی قبل سولجر یه یوزر داشتیا(sm132)
جون میثم یادم نیست آها هادی دیوث اون یادشه از اون بپرس(sm2)نقل قول:
(sm50)
هادی خواب تشریف داره(sm2)
ای بترکه چه خوابیه سلطان خواب منم حتی تو خدمتم زیاد میخوابیدم به قول سربازا ک.ون خواب را گاییده بودم(sm2)
و مهم نیست چندشنبه است ...
ما اسیران همه مرغانِ خوش الحان همیم
همزبانِ قفس و همدمِ بستان همیم
میکند عکس یکی جلوه در آیینهی ما
چشم بگشوده به روی هم و حیران همیم
لیلی ما همه در عالم معنیست یکی
در حقیقت همه مجنون بیابان همیم
جان سپردن به خموشی ز هم آموختهایم
عشقبازان ! همه شاگرد دبستان همیم
عندلیب و من و پروانه نداریم نزاع
آخر این قومِ جگر سوخته ، یاران همیم ... (sm50)
- (sm50)
اهنگو بده زر نزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش میثم سلام هستی؟
سلام میلاد
سلام میلاد جان هستم ولی خستم و نَسَخ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگر شما دستور بدید فرمان برداریم جانم در خدمتم(sm10)
سلام مخلصمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]