(sm70)خیلیا هستن که فکر هنریشون تو موسیقی بالاتر از بقیه ست و لیریکساشون خیلی بالا تر از هم دوره ایای خودشون بوده و هست ولی دلیل میشه که بخونن که سندی با اون صداش میخونه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)خیلیا هستن که فکر هنریشون تو موسیقی بالاتر از بقیه ست و لیریکساشون خیلی بالا تر از هم دوره ایای خودشون بوده و هست ولی دلیل میشه که بخونن که سندی با اون صداش میخونه ؟
این ویولن نخ نما اگه یه جور دیگه تنظیم میشد کار باحالی میشد
آدمو یاد تیترازای میثم ابراهیمی میندازه (sm98)
وقتی هومن نامداری هست نمیدونم چرا رفته سراغ این
ملودیش خیلی اشنا میزنه برام هر چی دارم فک میکنم یادم نمیاد (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا موسیقی هفته کم معرفی میکنی ؟ اخرین پستت خوب بود قبلتا با توجه به تنظیم میذاشتی پست اخرین اهنگا هم از نظر ملودی شعر تنظیم همه چی عالی بود
خبرت خرابتر کرد جراحت جدایی
چو خیال آب روشن که به تشنه گان نمایی ... (sm50)
موسیقی هفتس ولی هفته ای 2 3 تا میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره اون روز با آهنگی حال کنم یا نه
وقتی میرم تو فاز یه آهنگ اونو میذارم و براش توضیح مینویسم
ممر چرا آلبوم های عاشقانه و غمگین اینقدر کم تشریف دارن تو سایت از این بچه هایی که تازه آلبوم میدن و کار اولی به حساب میان بزن
خداحافظی تلخ؛
آهنگی در ژانر ارکسترال پاپ که باورش سخت است ایرانی باشد!
بااینکه امضای چاوشی در کل آهنگ احساس میشود اما آهنگ کمی آشنا شروع شد با افکت های کمرنگ گیتار ، پیانو و ویلنی آشنا!
به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد
تنظیم دقیقا شبیه؛
(میون این همه سرگردونی
دل من گرفته ماه پیشونی)
لب تو مممممیوه ممنوع ولی لبهایم
هرچه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
افکت های ویلن پشت سر هم
اجرای جالب چاوشی- میوه را درست شبیه بچه ای بهانه گیر که چیزی میخواهد تلفظ می کند-
بیقرار توام و در دل تنگم گله هاست
آه که بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست
بیتی که فقط یکبار در هر ترجیع بند خوانده میشود و تنکیک تشنه نگه داشت شنونده... موسیقی هم که به اوج خود رسید و... سولوی جایگزین دوم!!- جایگزین آوای سینا سرلک- که بلافاصله مینوازد!
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچکس هیچکس اینجا به تو مانند نشد.
جایگزینی گیتار در صدا به جای ویلن
خواندن جالب هیچکس دوم که کاملا معنای شعر را می رساند.
هرکسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد.
ویلن بازگشت تا بار دگر خود را نشان دهد. طرز تلفظ خداوند جانانه با لحنی قوی و تکان دهنده که می گوید : ((ای معشوق خدا هم جای تو را برای من نمی گیرد)) و... سولوی سوم، موسیقی در عرش است!. ترجیع بندی که خوانده نشد تا تشنه نگه داشته شویم
خاطرات تو دنیای مرا سوزاندند
تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد
با ملودی ای شبیه به پارت قبل- جایگزینی گیتار با افکت متفاوت-
من دهان باز نکردم که نرنجی از من
مثل زخمی که لبش باز به لبخند...
"نشد" کجاست؟! چاوشی هرکاری کرد در این آهنگ تا از تکرار مکررات بگریزد
و با سمپل "نشد" خود را پاسخ می دهد
بیقرار توام و در دل تنگم گله هاست
آه که بیتاب شدن عادت کمک حوصله هاست
ترجیع بند را خواند ، موسیقی در کهکشان! اما دستش بند نشد!!
سولوی چهارم با کمی تاخیر آمد تا در این ماراتن چهار دقیقه ای آهنگسازی هم برای هر نوع سیستم به رخ کشیده شود.
و گویا تمپو هم خسته شدند و...
چهار دقیقه که مثل چهار ثانیه گذشت.
مطلب دکتر علی رضایی در مورد آهنگ "خداحافظی تلخ"
خب کارای جدید هرچی میاد میذارم - زیاد غمگین نمیخوننن خب (sm120) آلبوم بریدی چندتا غمگین داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی هم کارای خوب کم میاد هرچیم میاد میذارم
کار اولی خوب کی بوده که نذاشتم
مثلا این دختر که گذاشتی خیلی خوشم اومد از آهنگاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که به این قشر از جامعه که غم پرست تشریف دارن نگاهی داشته باشی (sm120)
کلا خارجیا کم کار غمگین میخونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اگه بخونن زیاد جاب در نمیاد
ولی اونایی که خوب در میاد عالیه (sm50)
معمولا برا کار غمگین تحریرای سنگین و غیر متعارف استفاده میکنن که برای بیشتر ایرانیا جالب نیست مثل hurt کریستینانقل قول:
می خوام بدونی که تو مال منی . . . (sm50)
هارت که دیوانه می کنه آدمو چطور جالب نیست (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنی با کودکش خوابیده در آرامشی دلخواه (sm50)شب است...
کی بشه اینو ربلیز کنم (sm50)خاص پسند/دارک امبینت
سینگل جدید راب زامبی (sm118)(اصلا این بشر دیووانه است به تمام معنا)
ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم برا اونایی که ایرانی گوش میدن حتی شاهکاری مثل هارت هم جالب نیست (sm120)نقل قول:
مرد حساب تو کی میخواستی ep بدی چی شد پ (sm120)نقل قول:
یکی لینک همین Christina Aguilera - Hurt رو میده،لطفا؟! (sm10)
Rob Zombie - In The Age Of The Consegrated Vampire We All Get High
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره میخواست تنظیم کنه یوهو به مشکل روحی برخورد کلا محو شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دمش گرم همین که بحث کردیم من چندتا کار تخصصی زدم تو فضای الکترونیک که اگه اون نبود هیچوقت شکل نمیگرفت
یه کار با شعر امیرمحمد ساختم خیلی دوسش دارم.. قشنگ ایندی پاپ تنظیم میشه تنظیم کرد ترکوند
چند دیقه وایسا آپلود کنم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتید hurt ... hurt جانی کش هم قشنگه ... (sm120)(sm118)
دمت (sm10)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
یه تکونی بده ببینیم چه کردی (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس (sm176)نقل قول:
فدا (sm176)نقل قول:
هر کس به تماشایی رفتند به صحرایی
ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی
با چشم نمیبیند یا راه نمیداند
هر کو به وجود خود دارد ز تو پروایی
دیوانه عشقت را جایی نظر افتادهست
کان جا نتواند رفت اندیشه دانایی
امید تو بیرون برد از دل همه امیدی
سودای تو خالی کرد از سر همه سودایی
زیبا ننماید سرو اندر نظر عقلش
آن کش نظری باشد با قامت زیبایی
گویند رفیقانم در عشق چه سر داری
گویم که سری دارم درباخته در پایی
زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده
تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی
در پارس که تا بودست از ولوله آسودهست
بیمست که برخیزد از حسن تو غوغایی
من دست نخواهم برد الا به سر زلفت
گر دسترسی باشد یک روز به یغمایی
گویند تمنایی از دوست بکن سعدی
جز دوست نخواهم کرد از دوست تمنایی ...
(sm27)
دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن
در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن
از جان طمع بریدن آسان بود ولیکن
از دوستان جانی مشکل توان بریدن
خواهم شدن به بستان چون غنچه با دل تنگ
وان جا به نیک نامی پیراهنی دریدن
گه چون نسیم با گل راز نهفته گفتن
گه سر عشقبازی از بلبلان شنیدن
بوسیدن لب یار اول ز دست مگذار
کآخر ملول گردی از دست و لب گزیدن
فرصت شمار صحبت کز این دوراهه منزل
چون بگذریم دیگر نتوان به هم رسیدن
گویی برفت حافظ از یاد شاه یحیی
یا رب به یادش آور درویش پروریدن
(sm50)
امیر چطور میشه یه لینک از سایت rapidgator.net بندازی تو آپلودبوی ؟ (sm192) چون اونجا دل نمیشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Christina Aguilera - Hurt
بازم یه آهنگ پیدا شد که تا صب انقد بگوشمش که گوشم سوت بکشه (sm25)(sm172)
عجب چیزیه (sm50)
چند وقتیه دیگه کسی دندونامون رُ ندیده. قدیما بیشاز این اندیشهی عشاق میکردی.
چند وقتیه خسیس شدی. یههو شدی. رفتی دیگه سر نزدی. انگار یادت ما رُ رفته باشه. ما اما هنوزم از یادت کم نکردیم. نباش خسیس، تو بیا...
نکنه بهعمرمون قد نده. هی میخوایم بگیم: بابا نکن هدر، تو بیا. آخرش که میآی، حتا روزی که ما دیگه نباشیم.
خب حالا زودتر بیا. نگا، بهخدا شاید دیگه هرگز چیزی نسرودیما.
باشه، بگو من دیوونهم. اصن کی خواست عادی باشه؟ هیچوقت.
حیفه آخه اینهمه دور. کی گفته دور؟ تنگه دلمون. تو بیا...
باشه دستت درد نکنه فردا میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالا بلند،صفحهی طولانی
اسفندِ کوچههای چراغانی
اِی ابر آسمانجُلِ بارانی
آهوی در گریزِ خیابانی
بانوی صبحِ سر به گریبانی
انگشت توست بر خطِ پیشانی؟
من زندهام که فاتحه میخوانی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
تا که شطرنج تویی
مات منم
کیش منم
طراحی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
چیه واکینگ دیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]