ما پسرا عکس محسن چاوشی رو گذاشتیم ، تو چون دختری عکس زن محسن چاوشی رو بزار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما پسرا عکس محسن چاوشی رو گذاشتیم ، تو چون دختری عکس زن محسن چاوشی رو بزار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد صحیحه - شکی توش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخییییییی من که دیگه همیشه مودارم تو به فکر خودت باش که چند وقت دیگ باید بری پا بچسبونی چس ما(sm2)(چس ما واژه ایست که به ورودی های خدمت میگن میری آشنا میشی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت پایان خدمت بزنم تو صورتت؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس تکی نداره(sm120)
یادت رفت میومدی پیش من گریه میکردی حامد من از خدمت میترسم من نمیخوام برم؟ (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش گند کاریا و آثار ریدنای احمدی نژادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ماشین بود 26 تومن چون که بانک مرکزی دلار 2400 میداد به شرکتای ایران خودرو و ... ولی دیگه نمیتونه ارز مرجع بده دقیقا اثار کارای احمدی نژاده احمدی نژاد اگه بودم حاضرم شرط ببندم الان 206 رو باید 50 میلیون میخریدی
کیون ممر چرا حرفارو برعکس می کنی(sm2)تو اونموقع می گفتی من میترسم برم خدمت میخام برم دانشگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که سر کوچمون خدمت کردم پیاده ی ربع راه بود(sm120)
کلا ما همیشه بدبخت میمونیم تا وقتی که منش و طرز فکرمون اینطور باشه هیچ پیشرفتی نداریم
خودمون میایم فتوا میدیم احمدی نژاد بود ماشین 26 تومن بود الان شده 30 تومن خب کافیه یکم بری روند 8 ساله احمدی نژادو ببینی با همون روند مملکت میرفت جلو الان 206 رو میخریدی 50 میلیون
خودتون تحقیق کنید خودتون بسنجید تاریخ 8 ساله احمدی نژادو برسی کنید الانم بررسی کنید نیاید لحظه ای و با تفکر دو روزه نظر بدید