(sm118)سینجول 12 میمون فصل دوم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)سینجول 12 میمون فصل دوم
یعنی کیو به گا داد تو واکینگ دد(sm54)
توجه کردین همه فیلمهای اسکار اومد بلوری غیر از این (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره یه نفرو میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل فیلم و سریال دیدن نیستم ولی این سریالو دیدم . هیچی نداره فقط آب گرفته . حسن فتحی کارگردان خوبیه ولی رفته دنبال سوژه تکراری آبکی . زمانه رو ساخت گروه هفت آهنگ داد گرفت ، بازم رفت دنبال همچین سوژه تکراری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل تو این سالها سریال از تیلفیزیون زیاد پخش شده و هر کی یه بار ببینه میفهمه خوبه یا نه !! حالا ما هم یه چند سالی جلوتر بودیم از شماها سریال بیشتر دیدم از تیلفیزیون تجربمون بیشتره(sm120) سلیقه ها متفاوته ...
نت رو جدی نگیر . اسمش روشه فضای مجازی . مجاز !! ماشالا ما ایرانیا رکورد زدیم تل اینستا و ... زمان ما ( پارینه سنگی ینی زمانی که همسندو سال شماها بودیم ) این چیزا نبود جوونا تنها عشقشون دختر بازی بود(sm2) گوشی کالایی لوکس بود و ... سرتو درد نیارم پسریم فضای مجازی رو جدی نگیر زودگذره تموم میشه . مهم زندگیه ...
اون قسمت اومدن محدود به این سایت جالب بود (sm2)
در پایان : ما نمیتونیم به نظر هم احترام بزاریم سریع حمله و فحش و ... رکورد جهانی دست ماست در این زمینه
اسی جون ! (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث سر سریالش نیست من سریالش رو از قسمت 15 دیگه دنبال نکردم کلا از این ژانر ها خوشم نمیاد تا وقتی کارهای شاخ خارجی هست دیگه اینا حرفی واسه گفتن ندارن !
در مورد آهنگه ! آهنگ وقتی شعر شاخ و ملودی خوب و لحن خوب و تنظیم قابل قبول داره حقش نیست اینجوری بکوبنش الیته اونجوری که من دیدم 90 درصد پسندیدن همونجور که گفتم تعداد انگشت شمار محدود به این تاپیک و این سایت هستن که اونا هم نظرشون محترمه !
به نظرم بهتر بود بیان بگن : " خوشمون نیومد " تا اینکه بگن آهنگ بد بوده . چون آهنگ تو سبک خودش قابل قبول بود
اگر چه لطیفی و زیبالقایی
به جان بقا رو ز جان هوایی
هوا گاه سردست و گه گرم و سوزان
وفا زو چه جویی ببین بیوفایی
بدن را قفس دان و جان مرغ پران
قفس حاضر آمد تو جانا کجایی
در آفاق گردون زمانی پریدی
گذشتی بدان شه که او را سزایی
جهان چون تو مرغی ندید و نبیند
که هم فوق بامی و هم در سرایی
گهی پا زنی بر سر تاجداران
گهی درروی در پلاس گدایی
گهی آفتابی بتابی جهان را
گهی همچو برقی زمانی نپایی
(sm50)
قربانِ شما (sm59)خوب تشریف دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر جان فضولی نباشه اون شخصی که میخواستی باهاش همکاری کنی اسمش صالح بود؟
(sm74) فیونا
(sm127)نقل قول:
مقایسه با سریال خارجی که از بیخ غلطه ! البته من که از این نظر راحتم اصن فرقی نداره خارجی ایرانی نگا نمیکنم
ببین نظرات متفاوته سلیقه ها متفاوته . به نظرم این آهنگ هیچی نداشت . اصن کلاً آهنگای این سریال هیچی نداشت !! حالا شما نظرت اینه که خوبه
ببین نباید تعصب زیادی رو خواننده داشته باشیم هر چی اومد بگیم خوبه ! به نظرم چاوشی داره راهو اشتباه میره و ملت دارن تشویقش میکنن که به به عالی بود و ... همین بلا سر بقیه خواننده ها مثل شادمهر و سیاوش قمیشی هم اومد که هوادارا هر چی خوندن گفتن عالیه و حالا ببین کیفیت سینگلای جدیدشونو !! منم طرفدار اینام ولی دلیل نمیشه هر آهنگی بیاد بگم عالیه و بریزم اینستا تل سر و صدا که آی ترکوندی دمت گرم و ...حتی آلبوم جان جوانی اومد گفتم این آلبوم ضعیفترین آلبومشه و هیچی نداره و یه عده گفتن بابا تو که هر چی آلبوم میاد میگی بده حالا از ابی هم ایراد میگیری !! بعد که گوش دادن نظرات همسو شد و گفتن آره ضعیفه !!
دیگه ابی شادمهر سیاوش قمیشی حتی داریوش آهنگ ضعیف کم نداشتن تو این مدت !! توماس دو سه تا آلبوم داد بعد از جدایی از دیتر گفتم به درد نمیخوره فقط آلبوم strong رو گفتم خوبه همه ناراحت شدن حالا بعد چند سال همه میگن فقط اون آلبوم خوب بود و توماس نتونست بعد دیتر با آهنگساز خوبی کار کنه !!
هواداری از چاوشی نباید اینطوری باشه که هر چی خوند بگیم خوبه ! این نظرمه
(sm188)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshad111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره صالح بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا بیداری این موقع شب ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا داشتم واکینگ میدیدم .. :l
من ندیدم که .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی لاشی سگ دیشب باعث شدی من برم بخوابم ..
الی اومده بود اذیتش میکردیم باوو .. :l
آپدیت Anniversary .. (sm50)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست ... (sm50)
(sm54)میدیدی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Heaven on Earth
Liza the Fox-Fairy
The Mirage
الی زیرنویس اینارو سراغ نداری ؟
بدبخت شدیم من نمیدونم این شیعیان منطقه رو حمایت میکنن میخوان چیکا کنن اخه خاک بر سرا قرن 21 دین و مذهب میخواین چیکار ابلها
نه عزیزم اون دفه گذاشتی دیدم اینارو خودت پیدا کردی کردی و الا خیلی بعیده یکی داشته باشه برات اپ کنه من خودم چن تا فیلم پیدا نکردم یا خیلی داغون بود از نظر هماهنگی قیدشو زدم پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اصلا ارزش دیدن دارن یا نهنقل قول:
تغییر در رفتار رسانه ای محسن چاوشی نشانه چیست ؟
ندیدم هیچکدومشونو
زیرنویسش هس که ..
تو اون فروم آرتیستای ایرانی که تو زمینه موزیک الکترونیک فعالیت میکنند عضو هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صالح هم شاید سطح شون بالاتر باشه
اگر مایل بودی میتونی بری سراغ یکی از اونا (sm176)
ارزش نداره این فیلما ابله ..
بیکارن مگه زیرنویس کنن برات ..
چون 2015 هه شاید بعدا اضافه کنن ..
و جهان مادر آبستن خط فاصله هاست . . . (sm50)
(sm120)پیشنهاد خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی معمولا بری سمتشون فکر می کنن چه خبره . صاالح خودش اومد سمت من بعد کم کم صحبت کردیم قرار بود فیت بدیم
با اینا صحبت کنم پول میخوان احتمالا
حالا کی هست که کارش درسته کسی رو میشناسی؟
زیرنویس 16 واکینگ دد رو بدین
720
اینی که دیروز از دلرا گرفتم کیفیت تصویرش عالیه ولی صدا انگار کیفیت پردست (sm54)
اونی که زدو میگم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه صحبت کردن که ضرر نداره حالا باهاشون گفتگو میکنی بالاخره ممکنه ازت خوششون بیاد با هم به توافق برسین!نقل قول:
این چند تا را همه میگن کارشون خوبه و از استعداد و تخصصشون حسابی تعریف میکنن ولی واقعیتش را بگم کاراشون را خودم آنچنان دنبال نکردم
اینا کسایین که موزیکاشون تو سایت بیت پورت به صورت رسمی ثبت شده و برای انتشار کاراشون با لیبل های معتبر قرارداد دارن
مثلا اون اولی که با چند تا از آرتیستای مطرح و سرشناس ترنس همکاری کرده و فیت داده
یا فرهاد مهدوی هم همینطور همین اخیرا با پاول ون دایک و یه وکالیست معروف ( [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) سینگل مشترک داده بود
به جز اینا یه تعداد دیگه آهنگساز هم هستن که موزیک میسازن و درضمن کاربلد هم هستن اما ظاهرا همینطوری دلی کار میکنن یا هنوز به حدی نرسیدن که با لیبلی جایی قرارداد ببندن و رسمی آثارشون پخش بشه
عکس همه رو گذاشتی دیوث(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) رئیسِمنِهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: