لوله آب ورودی و خروجی سرد و گرم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لوله آب ورودی و خروجی سرد و گرم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی یادم افتاد الان مطممئن شدم مخزن سوراخ شده اولش اینجور شده بود شمعک خاموش میشد ! نگو روش اب میریخته بعد الان سرچ کردم که چرا بگیر نگیر داره نوشته بود ممکنه گچ گرفته باشه بخاطر همین پشت سر هم نبودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یه چیزی همینجا جوشکاری میکنن یا مخزنو باز میکنن میبرن
خودت درش بیار ببر اونجا اگه میتونینقل قول:
مرد حسابی مگه تابحال مخزن ندیدی قلک که نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبگرم کنت مگه دیواری نیست وزنی نداره که کامل درش بیار ببر (sm2)نقل قول:
من دارم میگم از زیرش اب میره میگه دیواری
یک و نیم برابره منه ابگرمکنه
این شکلیه یکم بزرگتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل پطروس انگشتتو بکن تو سوراخش(sm2)
(sm30)