فدا عالی اصن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدا عالی اصن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی الهی (sm127)نقل قول:
کجای کرج خونه گرفتی؟ همساده ما شدی یا نه؟ (sm59)
آهای مخاطب خاص اجازه دست شماست (sm50)
دوست داری یکی رو درخت ترتیبتُ بده؟ آنجه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند (sm132)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که کوچیک شومایم (sm66) دست شوما مرسی خیلیم خوب بود (sm10)نقل قول:
اصن حدیث داریم قال نوید الرابع: اول یک بار ترتیب خودتو بده بعدا بارها ترتیب دیگران را بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این همین الان دارم خودم واسه قیلون شب با صدای عبدالماکی آماده میکنم (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بینی بند هم واسه خودت بگیر اذیت نشی (sm70)
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم چرا اسم آلبوم رو پیف پیف نزاشته ، به فضای آلبوم بیشتر میخورداااا (sm2)