1 نفر نظر داده فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس دارم نزدیک 10 نفر فقط امروز خریدن
نمایش نسخه قابل چاپ
1 نفر نظر داده فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس دارم نزدیک 10 نفر فقط امروز خریدن
دوستان عزیزم ! یه چک کنید ببینید این سایت برای شما باز می کنه ؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما که دانلود کردید کجای دنیا رو گرفتید ؟
حاضرید پاکتی 3 تومن سیگار بخرید خیلیاتون ولی مفتی دانلود می کنید
نوبت هنر که می رسه مجانی میخوایید همه چی رو
هر هنرمندی برا هنر وقت می ذاره هزینه میکنه بعد مایی که هیچ کاری نکردیم هیچی هم سر در نمیاریم میایم نقد می کنیم کار می کوبیم کار رو مسخره می کنیم
نقد رو کسی می کنه این کاره باشه
(sm2)
خیلی رو دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد پست نمیدم تو باران بیشتر تاپیکا رو میخونم ولی تو و پستات رو خوب یادمه بیشترشو
هر البومی میومد چرت و پرت میگفتی دربارش در باره چاوشی هم چرت و پرت زیاد میگفتی در حالی که همش تو تاپیک چاوشی پلاسی
حالا که این البوم مسخره اریان ( که واقعا مسخره بود ) همه میگن مسخرست و دانلود کردن اومدی تغییر رویه دادی و هنر دوست شدی
البوم بعدی ایرانی که میاد باز رویه سابقت اغاز میشه
این 2 تا البوم چاوشی من هیچ حرفی راجع بهش نزدم بچه های اینجا شاهد هستن خودشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم پلاس بودن من به شما ربطی نداره
خود البوم چاوشی رو هم شماها دانلود می کنید بالای 200 نفر دانلود کردن فقط ! بعدشم همه رفتن پی کارشون !- همینی که میگی رویه سابقش اغاز میشه بالای 50 تا البوم ایرانی سنتی تو کمدش ارجینال داره
بحث سر اریان چاوشی نیست
بحث سر این طرز فکر اشتباهی هست که توی باران هست
همیشه اولین کسانی که مسخره می کنن همین بچهای چاوشی هستن چه من باشم چه نباشم
هر البومی بوده همین بوده
شما کلاه خودتم قاضی کن این وسط
ما میگیم ارجینال بخرید همه البومارو هرکی شعورش برسه ازجینال می خره اونی هم که فکر میکنه دانلود کردن درست تره می تونه بره دانلود کنه
الی جان عزیزم بَرَه جان این سایتی که گفتم یه چک کن ببین میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نشد این سایته
مرسی عزیزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه این راهی طرفدارای چاوشی پیش گرفتن به ترکستان است
ما رفتیم خداحافظ