خـــــــاک (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خـــــــاک (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو الان ترتیب خودتو دادی که ترتیب درخت پیمان اینا رو میدی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه کلام فاجعس تو آلبوم ی سـ وپر فاجعه (sm25)
حدیث از نوید الرابع هستش به من چه اصن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياد متلكهاي دوران مدرسه افتادم هميشه به من ميگفتن شاسي بلند (sm2) الان نسل خيلي كوتاه شده ، به بركت پاشنه كفش ميشن 155 سانت(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به روي ماهت حسين جان (sm19)
مثل هميشه لطف داري (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من نميدونم شما كجاي كرج هستين ولي من گوهردشتي شدم (sm127)
خب پس بهش عمل کن تا رستگار شوی (sm70)نقل قول:
12000 ريال... هر باک 720000 ريال...
دیگه تاکسی هم نمیتونیم سوار شیم چه برسه به اینکه ماشین ببریم بیرون (sm88)
فقط مراقب باش اصراف نکنی (sm70)نقل قول:
میاد ، نگران نباش ، بارگیری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ذرث قاطع میگم آهنگ وایسا دو تا آهنگ بوده ، اول هر دو ثانیه میگه وایسا ، بعد هر سه ثانیه میگه نرو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ ترکیبی از آهنگ وایسا و نرو بوده ، که اینا رو به هم پیوند زده یه آهنگ بیرون اومده ...
زباتر این بود که اسم آهنگ رو میزاشت لاله و لادن بخاطر این پیوند (sm70)
رسیدم به اولین تنظیم پازل بند (sm127)