شایدم میلاد رو میگه (sm120)
من تو دوران اوجم میتونستم برم امیر کبیر (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
شایدم میلاد رو میگه (sm120)
من تو دوران اوجم میتونستم برم امیر کبیر (sm120)
یوزرشون رو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر پارسا صنایع خواجه بود انگار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دوستان رشته علم اطلاعات و جامعه شناسی خوبه؟ (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چی میخونی؟ صنایع خواجه نصیر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول رتبت و رشته ی دبیرستانتو بقیه اطلاعاتتو بگو تا کمکت کنم (sm120)من واسه دوستام هم خودم انتخاب رشته میکردم (sm120)نقل قول:
همونا که الان سربازین؟(sm120)نقل قول:
من در شهر خودم یه رشته ی مهندسی میخونم (sm120)اطلاعات در همین حد (sm120)نقل قول:
رتبه که صحبت کردم گفتم یکی مونده به آخرم 70.000 منطقه شاید (sm25)نقل قول:
ولی رشته ریاضی دیگه