والا ندیدم ولی معلومه سریال خوبی باشه گرچه میدونم گرد پای poi نمی رسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط r a s o o l [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا ندیدم ولی معلومه سریال خوبی باشه گرچه میدونم گرد پای poi نمی رسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط r a s o o l [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میون این همه سرگردونی
اومدم تو قلب تو مهمونی (sm50)
تو سبک خودش بهترینه ! مثل person باید blacklist رو ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلک لیست رو هم دیدم تو سایت می خوام همین بلک لیست رو شروع کنم بعد هاوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاوس خیلی زیاده 8 فصل 20 قسمتی ! موضوعش هم اصلا جنایی نیست معمایی و پزشکی هست ! دلیلی که گفتم ببینی به خاطر شخصیت هاوس بود کلا شخصیت منحصر به فردی داره که تو هیچ سریالی من تاحالا ندیدم ( البته غیر از شرلوک ) در کنارش هر قسمتش هم جالبه که بیماری خاصی رو تشخیص میدن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بلک لیست جنایی و اکشن هست دقیقا مثل person
از هر کس و هر چیز بهتر باش
با من از این هم مهربون تر باش
میبخشم از عمرم به تو حتی
وقتی نباشی میرم از دنیا
باکسی 76تومن دونه ای 8 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین اسم یوزرم بزنی میاد فقط اگه یادم باشه دوتا یک داره یا همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو پس گرون نداده بهم... 8 تومن گرفتم فک کردم گرون داده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]