گلابی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گلابی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیریت هم خوبه اگر بری تو بانک و اینا هم شانسی دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من میشنوی مهندسی نرو(sm120)
هنرستان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکم میزنن واست....سبقت حساب میشه! حقوق میدن حداقل و......
اره والا مهندسی اشتباه!
مدیریت اینا خوبه .....مدیریت دولتی از بقیش بهتره فکر کنم!
بخونی آخرش بری هنرستان؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صنایع جواد شدهنقل قول:
اگر روزی روزگاری رتبم به صنعتی شیراز خورد IT بزنمش ؟ میگن یونی خوفی نیست (sm70)
من بابام معلمه (sm120)اون زمان گیر داد بزنم تربیت معلم گفتم بیخیال باو (sm120)هر چی اصرار کرد نزدم (sm120)نقل قول:
الان کسایی که تحصیل هم میکنن بهشون حقوق میدن تازه خدمت هم نیاز نیست برن چون دوسال اول خدمت محسوب میشه واسشون (sm120)
الان عین سگ پشیمونم مخصوصا به خاطر خدمتش (sm120)
صنایع رشته خوبیه! (sm120)نقل قول:
مفتم راحت خداییش (sm120)
خدمت مهم نیست اونو وللش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]