کار ضعیفی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
کار ضعیفی بود
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پارسا خوبی؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-----------
دقیقا، منم دیگه فقط به عشق صداش گوش میدم و دنبال میکنم کاراشو با این حال که از طرفی افسوس میخورم از اینکه همچین موزیسین توانایی با این همه کارهای عالی و ماندگار که تو کارنامه اش داره و الان داره کم لطفی به خودش و مخاطب هاش میکنه با این کارهای اخیرش... واقعا برام عجیبه شادمهری که اینقدر وسواس داشت رو کارهاش چرا حالا اینقدر بیخیال شده و هدفش چیه اصن!
ولی خداروشکر همونطور که اشاره کردی سطح خوانندگیش افت که نکرده حتی بهترم شده و هنوزم مثل قدیم صداش دلنشینه که همین باعث میشه زیاد به ترانه و موزیک ضعیف این روزهاش توجه آنچنانی نکنی. (sm50)
موضوع تاپیک ویرایش شود لطفا (sm10)
چ تحریرایی میزنه شادمهر تو این آهنگ. خیلی صداش پخته و جذابتر شده(sm127)
آره خداییش . درسته که شعر شاید ضعیف بود ولی اجرا خیلی عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگای جدید میان و میرن
با نظرای مختلف
ولی هیچوقت، هیچ آهنگی برای من«یکاری کن» نشد و نخواهد شد
اصلا حس این اهنگ
تنظیمش
ترانهش
اصن تلفظ کلماتش: نمیدووونم، نمیدونی
همه چی همه چی
به شکل ناجوانمردانهای خوبه
فکر نمیکنم دیگه هیچ آهنگی بتونه همچین حسی رو بده
مث بز زل زده بودم به مانیتور و همینجوری اشک میومد :)))))))
همین الان هم گوش میدم همون حس رو دارم دقیقا
کاش یه ویدیو سینارت یا زیگورات برا این اهنگ بسازن و شادمهر پونزده سال دیگه اصن هیچ اهنگی نده
اندازه پونزده سال بسه همون
پارسا ما در مورد هنر صحبت نمی کنیم الان که لازم باشه کسی کارشناس باشهنقل قول:
ما داریم در مورد حق و حقوق صحبت میکنیم، در مورد چیری که کاملا بدیهیه و همه میتونن توش نظر بدن
اگه فقط قرار باشه کارشناسان حق نظر داشته باشن این خودش یه شکلی از تبعیضه. هرکسی در اندازه فهم و پیاله خودش حق داره نظر بده
وقتی همه نظرشون رو بیان کنن باعث آگاهی جمعی میشه.
اشتباه بزرگی کرد با شریف پور قطع همکاری کرد، البته فعلاً!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شریف پور که میگه هنوز کلی ترانه دست شادمهر داره
(sm54)