به نظرت دارن به کی میدن؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من دیگه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرت دارن به کی میدن؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من دیگه(sm2)
مریدان پیرو راه شیخ هستن.. حالا دیگه تجزیه و تحلیلش با خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیرمنقل قول:
فقط پیرو شیخ هستن
اصن خوت بیا ازمایشی مرید شو یاد بگیری(sm2)
راه و رسم رو از شیخ یاد میگیرن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بیا کلمه مرید و شیخ رو برای این توضیح بده با رسم نمودار(sm2)
من فقط عاشق شیخم(sm120)
نخیر سیستم اموزشی ما فرق میکنه(sm2)نقل قول:
از روش روکو استفاده میکنی برای اموزش حتما(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
جـــــــــونم ننه شاسی بلند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا... همساده ما نیستین پس... ما عظیمیه ایمنقل قول:
من نميدونم شما كجاي كرج هستين ولي من گوهردشتي شدم (sm127)
به سلامتی (sm127) کجای گوهردشت؟ (sm120)
اوه اوه اوه... روزی که ننه دودی میشود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر زن سلام (sm59)نقل قول:
اینو صابر فرستاده گفت من به شما بگم تا ناهارشُ بخوره بیادش (sm70)