(sm120)500 پارسال خرجش بود الان بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)500 پارسال خرجش بود الان بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر اگه پول واسه سرور ویندوز بدی خودم واست سایت میزنم در حد بنز (sm120)
تو چی بزنی آخه (sm120) من با آدمای حرفه ای کار می کنم یا اصلا نمی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین قالبمم بهترین طراح قالب ایران زده
(sm2)ریدی به بچه که
نشنیده میگیرم (sm50) لاشی رفته بودم استارتاپ ، کار منو دیدن همشون افتادن دنبالم بیا تو شرکت ما کار کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هروقت بودجت اوکی شد بگو واست بزنم
خب دیگه میگم که (sm120) اونیب که قالب میهن دانلود و دانلود ها رو میزنه میزنه واسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق چیزایی که میخوام هزینه میشه. اونقد نمیشه ولی
Archive - Restriction (2015)
جدیدم آلبوم دادن
مرتیکه اعمق بش گفتم بیا با همین رادیو چاوشی تیم بشیم این بنده خدا کارای گرافیکی میکنه ما هم اخبارو میریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
همین رادیو چاوشی رو توی 2 روز میزنم (sm50) هیچی نداره (sm27)
تو از سایت زدن چیزی میدونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دارم یه سایت فروشگاه آنلاین میزنم ، هنوز جای کار داره
(sm120)برو یره این چیزیه که چشمت میبینه.خبر پشتشو ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالب فانتزی نیس که. تکنیکیه
امثال سعیدو موری اینا واقعا فکر کردی چیزی از سئو و الگوریتمای گوگل سر در میارن که دنبال قالب فنی باشن.. اینا فقط گرافیکه . خیلی از کدهاشوم تو گوگل ارزشی نداره
اگه میبینی فروم توی گوگل خوب ایندکس میشه به خاطر مطالبی هست که ملت مینویسن و جای دیگه این مطلب نیست . این فعالیت کاربراس که میارتش بالا..البته قالب فروم اینجا خیلی عالیه
بده ببینم چی زدن (sm120)نقل قول:
همه چیزش ؟ یا فقط کارای گرافیکینقل قول:
حمتین من می خوام یه سایت سیوکسی بزنم ..برام طراحیش می کنی ؟
(sm2)چش هیز
(sm2)چلسی داره فوتبال دستی بازی میکنه
کد + گرافیک چیزی که میبینی کامل خودم زدم. پایگاه داده و ایناشو با کمک یکی دیگه که وارد ترهنقل قول:
انقدر ایده دارم تو این زمینه فقط یکی باشه پیادش کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
پس فقط بلدی جلوی ما ادای تنگا رو در بیاری دیوث
نقل قول:
داستان های سیوکسی ...
سیوکسولوژی ..
همجنس بازان زن ..
همجنس بازان مرد ...
مجلات سیوکسی...
عکس و فیلم سیوکسی ایرانی و خارجی ..
سوالات و مشکلات سیوکسی ...
کسانی که کیون دادن بیان از تجربیاتشون بگن (sm2)
چطوره ؟(sm128)
پس فکر میکنی میگم وقت نیست واسه چیه؟ دارم کدنویسی یاد میگیرمنقل قول:
از اصرارت واسه همجنسبازی معلومه دل پری داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شعووووور گمشو بیرون (sm39)
ماکارونی سوخت (sm171)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
اشترم اهنگ رستاکو بزن
(sm120)سایت موزیک یه کم داستانش فرق می کنه ، گوگل انقد الگوریتماشو عوض می کنه که این بازدید بعضی پستا یه جورایی شانسی میشهنقل قول:
اینکه بگی نیاز به هیچ کاری نداره کل علم سئو رو داری زیر سوال می بری
طعمه مجوز گرفت(sm120)
اردلان هوشمند اولین خواننده رپ غیررسمی است که موفق شده از شورای شعر دفتر موسیقی ارشاد مجوز بگیرد.!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها، قطعه ی خواب آلبوم پاروی بی قایق رو خیلی بهتر و بیشتر درک می کنم.
این قطعه رو خیلی دوسش دارم.
دوست دارم برم گیلان وقتی که بارون میاد،خوابو پلی کنم بزنم تو جاده با پای پیاده هی گوش بدم هی بارون بیاد....
(sm50)
گرسنه پای سفره ها ،
نماز که غذا نشد (sm50)
وایبر و واتسآپ در کدام کشورها ***** است؟
خیلی جالب هست این مطلب،انگلستان هم زیاد راضی نیست.
افسوس روزی خواهد امد بی دینی نماد روشنفکری است . دکتر شریعتی(sm50)
رستاک(sm50)
(sm173)روسری فهمیده دارد صبر من سر می رود....نم نم و با ناز هی دارد عقب تر می رود (sm51) ملودیی داره میشه (sm128)