2.470نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
2.470نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام بخرم . فقط موندم معمولیشو بگیرم یا edge (sm81) پیشنهادت کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم در نظر بگیر که دیگه نمیخوام گوشی از یه حدی بزرگ باشه و حالت تبلت بگیره . من خودم شخصا خندم میگیره بعضی گوشی ها رو میبینم خیلی گندس (sm30)
اوکی پَ دفعه ی بعد میگیرم تست میکنم (sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون معمولیشو بگیر اگر نمیخوای بزرگ باشهنقل قول:
پس فرق خاصی نداره دیگه بین معمولی و edge به جز صفحه نمایشش ؟ چون تفاوت قیمت 400 هزار تومنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا پس ردیفه دیگه ؟ مشکل خاصی نداشتی باهاش تو این مدت که خریدی ؟
نه در یک کلام پرفکتنقل قول:
(sm51)چن روز دیگه اینسایدرها بیلد جدید میگیرن که همون نسخه RTMهستش
Shahin Najafi - Bad
اطرافمان مشتی خزنده که راه به راه پوست می اندازند
و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند... (sm50)
آلبوم بعدی فقط یه ترک مث این داشته باشه بَسَمِه... (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها !?؟!
عاغایوون عایا کاکتوووس جلوی ضرر وای فای میگیره ؟؟؟