ریالی بعد باخت ریال : ریدم دهن پرز ، 70 تا داده خامس
ریالی بعد برد ریال : دم پرز گرم با این خریداش
(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ریالی بعد باخت ریال : ریدم دهن پرز ، 70 تا داده خامس
ریالی بعد برد ریال : دم پرز گرم با این خریداش
(sm70)
کپی رایت چاوشی نیوز داره عزیزم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنسیس 2015 رو خیلی لوکس زده بی وجدان
تیپش خیلی های کلاسه
یادت نیست میگفتی من از سال 2010 عاشق رئال شدم ؟دیوث در مورد سابقه من حرف نزن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری القاب غارساییا رو به رئالیا میچسبونی(sm2)نقل قول:
خوبه شما با یه بازی مسی رو بهترین تاریخ میکنین با یه بازی بد میگین بفروشین این کوتوله هورمونی رو(sm2)
طرح های اختصاصی چاوشی دانلود که نکته ی جالب هم داره رو برمیدارین میزنین ، آقای غلامی چیزی میگه بهتون ؟ (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پیکان سوار میشی سرت میگیره..صحبت جنسیس می کنی (sm2)تیپ فقط جوانان (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن لق شرمنده من نمیدونستیم تو اینجایی ، اگه میدونستم هستی جرئت نمیکردم بحث فوتبالی بندازم (sm2)
حامتین دیوث چه کردی (sm54)نقل قول: