سینجول هادی میگه ویندوز رو هر درایوی بزنم خودش میشه cاهان ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول هادی میگه ویندوز رو هر درایوی بزنم خودش میشه cاهان ؟
صندوق پیغام خصوصیت پُره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس دارشو نگیر (sm120)اصلشو بگیر . ارزونم هس 3500نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا نمیدونم تست نکردم ..
ولی اونشو خودت دستی تغیرر میتونی بدی ..
دیوث منظورم از ها اینه چته زر بزن بوگو شی شی ه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور ک اینجا گفتهخ مفیده دمت گرم داداا من برم دنبال پروژه ام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا شیز گوهیه وای فای ..
من ک تو کارم 24 ساعته با وای فای هستش (sm155)نقل قول:
عکس "سیگار عامل اصلی سرطان است" یا عکس دیگه ای منظورته؟! (sm120) اینجا من هر چی اسی دیدم از همین عکس دارائه... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]