دقیقا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر همینه که فضاهای جدیدی رو انتخاب میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر همینه که فضاهای جدیدی رو انتخاب میکنه
نه داداش اینجا شادمهر هر آهنگی بده چه خودش بسازه چه کس دیگه بازم هستند کسایی که بگند خوب نیست و این بحث سلیقست و هرکی ی سلیقه خاصی داره. پس کاری به حرف کسی نداشته باش و اگه خوشت اومده از آهنگ سعی کن لذت ببری کاری که من میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از نظر خوب و حرفه ایت دوست عزیز(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان اگه شادمهر میخواست اینجور آهنگارا بخونه مطمئن باش هزارتا مثل این را داره ولی شاید دیگه دوست نداره تو این فضاها آهنگ بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید حسین قربانپور شعرش رو بی نهایت دوست داشتم همیشه انتخاباش عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باید هر از گاهی همچین ترانه های زیبایی بده
مثلا مثل میترسم
و یکم تعغیرات بهش بده
این سبک خیلی به شادمهر میاد
با اینکه قدرت اینو داره هر سبکی رو انتخاب کنه
احتمالا کارایی که با قربانپور کارکرده تو همین مایه ها باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم که هیچ کسی تورو
بعدا قضاوت نکنه
رفتم که دیگه دل تو
به من خیانت نکنه
از چشم من تبرعهای
گناهتم گردن من
تلاش تو نتیجه داد
برای بد کردن من
به هرکسی فکر میکنی
بدون که من با خبرم
من از عذاب دادن تو
هیچ لذتی نمیبرم
شروع رفتن با تو بود
من به هدف رسوندمت
رفتم که راحتتر بری
من به #طرف رسوندمت
عالی عالی
نههههه کم کم داره بیشتر خوشم میاد از کار(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیز دلم
خوبی؟
یادمه وقتی تیزر انتخاب اومد از همون موزیک بی کلام اولش فهمیدیم شاهکار تو راهه
ولی الان قبل اومدن آهنگ فقط انتظار داریم متوسط رو به بالا باشه اونم به خاطر اینکه خودش نمیسازه
امیدوارم دست از اینکار برداره
اگه هر کس دیگه ای بود میگفتم مهم نیست ولی واسه این آدم حجم سوزش اصلا کم نمیشه
یادمه یه دورانی شادمهر تو مود خوندن نبود اوایل و فکر موزیسین بودن بود
الان بر عکس شده
امیدوارم به زودی آهنگای خودش رو هم بشنویم