بیا برو باوووو زاغارت دوزاری(sm70)فونتش رو نیگا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا برو باوووو زاغارت دوزاری(sm70)فونتش رو نیگا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فوضولی نکن.
با تشکر،مدیریته سیرابی فروشی جوکر(sm2)
نه با عمتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک یو(sm59)نقل قول:
موکل مواظب باش رسوایی اخلاقی به بار نیاری که نمیشه جمعش کرد
فاک آف،بیتچ!(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فن های بی تربیت منو اغفال میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مث اینکه چاره ای جز دایورت کردنت ندارم دایورتت کردم راحت باش حالا(sm30)نقل قول:
اقا اتش بس حال و حوصله شر ندارم(sm2)
(sm50)
بیاین درباره چگونگیه افت قیمت نفت برنت در 2 سال اخیر صحبت کنیم و این مشکلو ریشه یابی کنیم(sm2)
تف تو سلیقت(sm2)(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) عجب فیلمی بود عشق درش موج میزد
frida 2002
(sm50)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار با دل ساده
بی تو
تو فصل جدایی بمونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا 5 تا عمه دارم ....3 تاشون ناتنی ان ولی جیگرم هستن اونا مال خودت ! (sm2)چون به رسمیت نمیشناسمنقل قول:
ولی 2 تا دیگه دارم که اینجان ! اونا تنی ان ....خیلی هم دوسشون دارم(sm127) ....به اونا حق نداری حرف بزنی ولی به اون 3 تا مشکلی نداره (sm2)
ای بابا همه کردن تو این داریوش بدبخت.بکشید بیرون بابا(sm2)
3 تا زیاده یه خوبشو سوا کن(sm2)نقل قول:
Sina Hejazi - Begoo (sm50)
برو عامو ماکلا طایفه ی داریوشیم.پسرداییم حتی تو اشپزخونش.. رو دیوار اوپنش.عکس داریوش.زده.بقیه بماند.اسم دخترشم بیتا.بهترین خواننده حال حاظر اییرانی.مگه میشه کشید بیرون(sm70)
هر 3 تاشونم خوشگلن ......اولی رو میدم امیر ....دومی رو میدم الی ....سومی رو هم میدم به تو (sm2)نقل قول:
ولی اولی عجب جیگریه (sm2)
نخواستم اصن خودم دارم.سومی رو بده به ممه تیره سیخ(sm2)
عکسشو برات بفرستم پشمات میریزه ! مطمئنی دیگه ؟ باشه (sm2)نقل قول:
پس اولی رو بده به من (sm2)نقل قول:
خسته نباشید جمیعا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی نفرسته.اون دفعه فحش گذاشتی عکس فرستادم الانم تو باید بفرستی(sm2)نقل قول:
بعد که تو عکس فرستادی منم 3 تا عکس برات میفرستم دیگه خوابت نبره
تکیه بر جای بزرگان (sm2)اولی مال عشقم امیره ... 4 سال از امیر بزرگتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلهم اجمعین(sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
باشه تا پیداش کنم آخر شب برات میفرستم (sm2)نقل قول:
(sm168)(sm168)
نه اخره شب نیستم الان بده(sm2)
عکسه پسرانه زیبا هم پرینت کن بزن به دیوار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو خوب اومدی (sm30)نقل قول:
دیوث باید بگردم خو صبر کن (sm2)نقل قول:
یالا(sm2)
هر که رخش چنین بود
شاه غلام او شود ... (sm50)