لایت یا اولترا ؟ چیز خوبیه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لایت یا اولترا ؟ چیز خوبیه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین از وقتی بارسا نتیجه نمیگره تعداد بایرنی ها چقدر زیاد شده (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخاستی بگی منم سیگاریمنقل قول:
یعنی اینقدر هنره ؟(sm173)
افتخاراتتو به من نچسبون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از سه تیم بدم میاد در طول تاریخ
من یو -کیسه -بارسا (sm120)
رئالی با رونالدو رئالی شده هم زیاد هست اما نه به اندازه ی رئالی های قدیمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون همیشه ستاره ها تو رئال بودن بالاخره هر کسی عاشق یه بازیکن که بود
سال 98-2000-2002 هم که رئال سی ال گرفت بارسایی وجود نداشت و این فینال ها هم پخش میشدن
اون زمان تلویزیون اصن بارسا رو نمیشناخت
بعد از بازی 6-2 و اومدن رونالدینیو همه از تیمای دیگه انصراف دادن وشدن طرفدار غارسا(sm169)
جنگ داخلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد اینا توطئه دشمنه که مارو به جون هم انداختن گول نخور (sm2)
بیا نرمش قهرمانانه بکنیم (sm46)
کلا هوادارای بارسا و دورتموند و بایرن مشترکن فقط هر سال هر کدومشون قویتره میشن طرفدارش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچ میکنن دیگه(sm2)
(sm137)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]