دیگه روز کنکور یادم بیاد با بعدش آدم میشم لامصب خیلی گند بود ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه روز کنکور یادم بیاد با بعدش آدم میشم لامصب خیلی گند بود ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استادش اومد (sm70)نقل قول:
باز تو بودی و الا من بودم نهایتا هفته اول (sm120)
عاشق شدی؟؟ امضات (sm77)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترين كسي هم كه ميتونه سرت كلاه بذاره خودتي البته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) بری یک یونی خوب حداقل بورس میشی 2 سالم خارج هیچ ترمی پاس نکنی بازم خوبه (sm70)(شوخی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم بقیه شدید **** باشن ولی بازم میدونم تاثیری ندارهنقل قول:
دوستاتو میبینی همه رفتن یونی تو عین دسته بز موندی خونه به کنار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه غروبای پاییز و زمستون به شدت تخمی میگذره به کنار (sm120)
اینکه اگه بخوای درس تنهایی بخونی افسرده میشی به کنار (sm120)
اینکه سر جلسه امتحان سال دوم به مراتب استرست بیشتره چون میترسی خراب کنی و بری خدمت به کنار (sm120)
ولی ایا اصلا این کیون رو در خودت میبینی که بتونی روزی 10-12 ساعت درس بخونی تا یه رشته تاپ و رتبه تاپ و یه دانشگاه تاپ بری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادمی که تو وجودش نباشه خوندن با این چیزا درست نمیشه (sm70)
نهایتا 1 هفتست
یک بیو میدی؟نقل قول:
من تجربه دارم به حرف من گوش كن(sm70)نقل قول:
تا جايي كه ممكنه امسال برو. هرجا شده برو اصلا نشين واسه سال بعد