شعبه زدن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شعبه زدن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید مقابل این تازه به دوران رسیده ها ایستاد(sm100)
بالاخره هر تیمی یه زمانی افت داشت و یه زمانی هم اوج میگرفتهنقل قول:
مثلا بیننده های دهه 50 ، چون اوایل دهه 90 میلادی بارسا قهرمان اروپا شده و ریال میریده ، ریال رو نمیشناختن (sm70)
لایت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3 پک زم حالمُ خراب کرد اصن
کجاش خوبه!!!
تنها کسی که حرف الی رو گوش میکنه عکس png نمیزاره حسن ه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال چت روم (sm120)
پس نرمش قهرمانانه رومیدن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود اغا گفت (sm120)
من یو-لنگ-یووه-غارسا-تایرمونیخ(sm8)نقل قول:
حسن این پیش بینی کجاست ؟ من زیاد به خودم اطمینان نداشتم تا اینکه تو پیش بینی جام جهانی توی همین فروم با اکبر به رتبه ی 3 مشترک دست یافتیم (sm2)