میلاد 2-1(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد 2-1(sm120)
چرا بیو نمیدی؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي بگم عزيزم؟ من پشت كنكور موندم يك سال. رشتمم هم تجربي بود به مراتب از رشته تو كه رياضيه سخت تره هيچ حرفي هم توش نيست. خواهرانه نصيحتت ميكنم نمون پشت كنكور. اصلا اون چيزي كه بقيه تعريف ميكنن نيست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از فامیلای ما 70هزار بود سال اول سال بعد 700 شد
سال اولیا که چیزی حالشون نیست به قول خودت یک عدد اسکول (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلویید ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر كن برادر من يكي يكي بايد جواب بدم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که 1 ساعتم نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوست کلفت شدم دیگه!
چی قبول شدی؟نقل قول:
یعنی چی بقیه میگن نیست؟
منو تا نکشید آروم نمیشید
زندست؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]