ها خداییش (sm2) بعد اینکه نوشتم یه نگاه کردم دیدم کشکی کشکی شعر شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها خداییش (sm2) بعد اینکه نوشتم یه نگاه کردم دیدم کشکی کشکی شعر شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم میتونم یه هنرمند دیگه به هنرمندان باران اضاف کنم (sm14)(sm120)نقل قول:
نا امید است ز درمانِ دو بیمار، طبیب
چشم بیمار کسی و دل بیمار کسی...
از همین جاها شروع می شه دیگه...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت دیرین ما بین، ورنه در آغاز عشق
هر که را بینی، دم از مهر و وفایی می زند
(sm50)
نمیدونم من سر از کارای این دیوث در نمیارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیگه (sm50)(sm120)نقل قول:
(sm2)
ما به لطفی ز تو یک عمر قناعت داریم
یاد کن یک دم و صد سال فراموشم کن!
جیسوس کرایست... (sm50)
گلودرد شدم شدید ..
چای گرم بخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم رنگ
شدی؟نقل قول:
گی بجو دیوث ریدم به اون جملاتی که اومد تو ذهنت گفتی ..
ها ها رفتم دکتر قرص و شربت دیفن داد ..نقل قول:
(sm74) me??نقل قول:
صدام الن شده 4 حنجره ..
در نمیاد ..
خیلی زور بزنم میشه شبیه موزن وفتی میخواد بگه هیچکس ..
(sm70)نقل قول:
یه دمو ضبط کن (sm2)
آخ آخ ساعت 4 قرصو نخوردم زر نزن برم بوخورم بیام ..
میمیری بخاطر 4 دقیقه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به رف پایین شربته ..
مرگ ميخندد به فهم غافل من تا ابد
بي تو گر يك لحظه خود را زنده باور ميكنم...
(sm50)
(sm27)
در به در دنبال اون یه پستیم که ازش تشکر کردی (sm2) باید خیلی ارزشمند بوده باشه تو این همه سال فقط همون یکی (sm120)نقل قول:
خب بالاخره نفرین من دامنتو گرفت (sm2)نقل قول:
بمیر دیوث ..
محل نزار به این قرمساق (sm2)رسول از علیرضا 0111 خبر نداری ؟ (sm74)نقل قول:
(sm74)(sm81)نقل قول:
خیلی عجیبه اتفاقا وقتی که چراغارو روشن میکنی باید باشه (sm2)اونایی که ریزن دور لامپ میچرخن(sm2) اوناییم که بزرگن کلا تو تاریکی که با چشم دیده نمیشن (sm70)نقل قول:
پشه های اتاق من آی کیوشون بالاس... روشن که میکنم میرن یه جا آروم میشینن استتار میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mary and Max 2009
هر کسی توی این دنیا یکی رو داره که نداره!!!! (sm50)
من توی یه خونواده ی فرهنگی بزرگ شدم و زیاد کتاب می خوندم،نقل قول:
تا اینکه بعد از خوندن یه عالمه کتاب، فهمیدم که:
کتاب خوندن زیاد باعث می شه آدم چیزایی رو بفهمه که نباید بفهمه... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)ویدیو نیکول بزودی
(sm59)
چقدر زود بیدار میشی تو ! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)